Conservatorii l-au desemnat pe Ștefan Gălbău candidat la Primăria Năvodari

256
1
Conservatorii l-au desemnat pe Ștefan Gălbău candidat la Primăria Năvodari - siglapccolor1-1335084535.jpg

Articole de la același autor

Conservatorii constănțeni s-au întâlnit în cadrul Biroului Executiv Județean Constanța. Printre altele, ei au discutat și despre situația actuală a organizațiilor din componența filialei județene PC Constanța și au stabilit modalitățile de desfășurare a activităților premergătoare alegerilor locale din data de 10 iunie.

Totodată, la final, Biroul Executiv Județean Constanța a Partidului Conservator a luat hotărârea ca activitatea organizației Năvodari, până la alegerile locale, să fie coordonată de Ștefan Gălbău, care va fi și candidatul Partidului Conservator la funcția de primar al orașului Năvodari. 

Comentează știrea

un om de rand
22 aprilie 2012
Parerea mea

Galbau, un traseist politic inrudit cu mafiotii orasului, Oare orasul asta este blestemat?? Oameni buni,Cetateni ai orasului,cei care sunteti cinstiti,titrati sa nu mai lasam beizadelele sa ne puna genunchiul pe grumaz.Sa mergem in primaria noastra acasa nu la poarta vatafilor,nu la sediile de partid sa stam de vorba cu toti neterminatii . si nu in primul rand aveti grija cu de-alde nea FANE.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : Puterea mai are doar 167 de deputați
Pagina a fost generata in 1.4459 secunde