Consilierii din Mangalia, vot favorabil pentru locuințe sociale și bază sportivă, cu fonduri UE

235
Consilierii  din Mangalia, vot favorabil pentru locuințe sociale  și bază sportivă,  cu fonduri UE - mangalia-1535561437.jpg
Consiliul Local Mangalia a aprobat, într-o ședință extraordinară, mai multe proiecte cu fonduri UE, care vizează înființarea unui club sportiv, construirea de locuințe sociale și a unei unități de învățământ, precum și reabilitarea Grădinii de vară "Farul", din localitate.

În cadrul ședinței, s-au adoptat studii de fezabilitate și alte documentații necesare, în vederea depunerii proiectelor la ministerul de resort. Conform datelor tehnice din proiect, Clubul Recreativ Callatis va lua ființă pe actualul amplasament al Bazei Sportive Pescăruș, unde va fi construit un complex sportiv care va găzdui spații moderne pentru sportivii orașului. În noua locație, se va construi un complex de natație, acoperit, prevăzut cu două bazine de înot, cu o suprafață totală de 1441mp, destinat tuturor iubitorilor sportului. În același complex va fi realizat un teren de sport multifuncțional, unde se va putea juca baschet, handbal și fotbal. În aceeași ședință, s-a aprobat construirea de locuințe sociale pe locul fostelor barăci de la marginea cartierului de case din localitate. Un alt proiect adoptat în aceeași ședință se referă la reabilitarea Grădinii de vară din Mangalia, în vederea repunerii acesteia în circuitul turistic. Totodată, se vor asfalta străzile din imediata vecinătate a obiectivelor de investiții ce vor fi propuse pentru reabilitare, cu fonduri UE.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9552 secunde