Consilierii din Medgidia au aprobat decontarea biletelor de transport

1123
Consilierii locali din Medgidia s-au reunit, luni, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi au fost înscrise șase puncte inițiate de primarul Marian Iordache. Cu excepția proiectului de hotărâre de la numărul 2, ,,Aprobarea cererii SC Miniera Medgidia SA de eșalonare la plată a debitelor restante", care a fost retras, celelalte cinci proiecte au fost admise.
Drept urmare, consilierii au aprobat regulamentul privind decontarea biletelor și emiterea legitimațiilor pentru transportul local de călători în municipiul Medgidia. Astfel, vor beneficia de călătorii gratuite categoriile de persoane prevăzute de legislația în vigoare pentru care se acordă gratuități: revoluționari, veterani, deportați, persoane cu handicap. Totodată, prin adoptarea noului regulament se va acorda și reducere la transport pentru elevi.
Un alt proiect votat a făcut referire la "aprobarea vânzării, prin licitație publică, a imobilului-teren ce aparține domeniului privat al municipiului Medgidia, în suprafață de 120 mp, situat în Medgidia, str. Republicii, nr. 86C, cu destinația amplasare prestări servicii". Terenul este situat în zona de sud a orașului, iar prin vânzarea lui se urmărește atragerea de venituri la bugetul local, îmbunătățirea aspectului edilitar, încurajarea persoanelor care doresc să investească, precum și crearea de locuri de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3725 secunde