Consilierii din Medgidia au aprobat norma de hrană pentru polițiștii locali

162
Consilierii din Medgidia au aprobat  norma de hrană pentru polițiștii locali - consilieriidinmedgidia-1437150037.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali ai Municipiului Medgidia s-au reunit, recent, în cadrul ședinței ordinare a lunii iulie, pe ordinea de zi fiind șase proiecte de hotărâre.

La primul punct s-a aprobat acordarea normei de hrană personalului Poliției Locale Medgidia, în valoare de 24 lei pe zi polițiștilor locali și personalului de conducere și 18 lei pe zi personalului care ocupă funcții publice generale și personalului contractual. La această sumă se adaugă doi lei pe zi suplimentar, pentru personalul poliției locale care lucrează în ture sau în schimburi.

Un alt proiect aprobat a vizat acordarea în folosință gratuită către Asociația "Zâmbet și Culoare" a unei părți din imobilul situat în Medgidia, strada Republicii numărul 56.

"Asociația dorește înființarea unui Club de socializare pentru copiii și adulții cu dizabilități din Municipiul Medgidia. Proiectul a fost aprobat, cu amendamentul că între cele două instituții, respectiv Primăria Municipiului Medgidia și Asociația Zâmbet și Culoare să se încheie un protocol de colaborare prin care, ca parte a protocolului, primăria pune la dispoziție o parte din imobilul vizat", a explicat primarul Marian Iordache.

Totodată, aleșii locali au decis acordarea în folosință gratuită a unor loturi de teren pentru construirea de locuințe proprietate personală, tinerilor înscriși pe lista de priorități. Astfel, în baza legii, mai exact prin nerespectarea condițiilor impuse de lege pentru a beneficia de terenul pus la dispoziție, trei loturi de teren au fost retrase din folosința a trei beneficiari și atribuite altor trei tineri de pe lista de priorități. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4865 secunde