Consilierii din Saligny, convocați la ședință de primarul Ion Beiu

134
1
Consilierii din Saligny, convocați la ședință de primarul Ion Beiu - consilieriidinsalignyconvocatide-1438176738.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Saligny, Ion Beiu, a convocat aleșii locali pen-tru a dezbate în plen proiectele de hotărâri din ședința ordinară a Consiliului Local, ce va avea loc, mâine, 31 iulie, de la ora 14.00.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre, printre acestea fiind și cel care privește aprobarea hotărârii privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru investițiile pe luna iulie.

Totodată, aleșii locali vor discuta și despre obiectivul de investiție ce vizează construirea unei case mortuare în comuna Saligny. Un alt proiect aflat pe ordine de zi se referă la vânzarea prin negociere directă a terenului în suprafață de 718 mp, situat în comuna Saligny, satul Ștefan cel Mare, nr. cadastral 101.736 (inițiator primar). De asemenea, în ședința de vineri, aleșii locali vor dezbate și aproba și proiectul de hotărâre privind planul de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Saligny. 

Comentează știrea

iancu
31 iulie 2015
Castiguri online!

Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Nu e nevoie sa construiesti retele de oameni! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Social : Satul Saligny  nu are, astăzi, apă
Pagina a fost generata in 1.7931 secunde