Concurs Consilierii județeni se întrunesc astăzi în ședință ordinară

567

Articole de la același autor

Peste 70 de proiecte vor fi supuse astăzi la vot în cadrul ședinței de consiliu județean. Aleșii vor avea de luat decizii importante în cadrul întâlnirii care se va desfășura în aula Bibliotecii Județene și va începe la ora 13,00. Așa cum am amintit în edițiile trecute ale ziarului nostru, consilierii se vor pronunța pe proiecte precum trecerea Pavilionului Expozițional în administrarea Fundației "Fantasio", participarea CJC la constituirea S.C. Agrement Nautic S.A., desființarea Muzeului "Lucian Grigorescu" din Medgidia - secție a Muzeului de Artă Constanța.
Pe aceeași ordine de zi se regăsește din nou un proiect de hotărâre privind alocarea unor fonduri pentru dotarea a 45 de școli din mediul rural cu tablouri. Este vorba despre suma de 26.239,5 lei pentru dotarea școlilor cu "tablouri înrămate reprezentând figuri marcante ale vieții culturale și istorice românești".
Un astfel de proiect a mai fost adoptat și în cadrul ședinței de consiliu județean din decembrie.
Tot în cadrul ședinței de astăzi va fi supus la vot și proiectul de hotărâre prin care se va modifica organigrama Muzeului de Istorie Națională și Arheologie, astfel că vor fi transformate două posturi de execuție în posturi de conducere pentru secțiile instituției din județ.
De menționat că pe aceeași ordine de zi se regăsește și proiectul privind aprobarea situațiilor financiare anuale la finalul anului 2008 și modificarea capitalului social al SC Domeniul Public și Privat Județean SRL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6802 secunde