Concurs PD-L Constanța a împărțit responsabilitatea campaniei electorale pentru PE pe colegii

584

Articole de la același autor

Laurențiu Mironescu este responsabil de campania electorală pe colegiul nr. 7, pe care a și candidat la alegerile generale din noiembrie 2008, Valentin Zeicu se ocupă de Colegiul nr. 6, Vicențius Petrescu de Colegiul nr. 8, pentru Colegiul nr. 9 pedeliștii con-stănțeni l-au desemnat pe Marian Copăceanu, în timp ce deputatul Maria Stavrositu, cea care a candidat pe Colegiul nr. 10 se ocupă de aceeași zonă și pentru buna desfășurare a campaniei electorale la europarlamentare.
Potrivit precizărilor fostului deputat Laurențiu Mironescu, proaspăt membru al Biroului Permanent Local, la nivelul municipiului Constanța s-a optat să se meargă pe același principiu al colegiilor și asta ca urmare a faptului că s-a consolidat o relație cu alegătorii, iar experiența din noiembrie anul trecut a dat rezultate bune.
Președintele PD-L Constanța, Florin Constantin, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că toate organizațiile de la municipiu sunt pregătite de campanie, în timp ce europarlamentarul PD-L Adrian Manole a semnalat că "la o săptămână de la debutul campaniei nu se întâmplă nimic". Adrian Manole a ținut să precizeze că programul de campanie al PD-L este o îmbinare între programul la nivel european și problemele de zi cu zi ale românilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5809 secunde