Pedelista Cristina Brânzoi a susținut, ieri, proiectul de management pentru șefia Direcției Județene pentru Tineret

1625

Articole de la același autor

Cristina Brânzoi, consilier județean PD-L, și-a prezentat, în cursul zilei de ieri, proiectul de management pentru conducerea Direcției Județene pentru Tineret Constanța. Evaluarea pentru șefia acestei instituții deconcentrate a avut loc la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, iar președinte al comisiei care a notat aptitudinile manageriale ale candidaților a fost Bogdana Țiței, reprezentant al ministerului. De precizat este că din aceeași comisie, formată din cinci membri, a făcut parte și un reprezentant al Prefecturii Constanța.
Tot ieri a avut loc și evaluarea aspiranților la postul de director coordonator adjunct, iar în acest sens, potrivit explicațiilor Cristinei Brânzoi, ea va face echipă la conducerea instituției cu un coleg de partid, și anume Felix Burcin, membru al Organizației Județene a PD-L Constanța. Reamintim că șefia acestei deconcentrate revine, ca urmare a protocolului de guvernare și a înțelegerilor dintre pesediștii și pedeliștii constănțeni, Partidului Democrat-Liberal.
În ceea ce-l privește pe actualul director al Direcției Județene pentru Tineret, liberalul Claudiu Teliceanu (despre care se vehicula inițial că va rămâne la conducerea direcției ca adjunct), se pare că el a primit, ca urmare a Ordonanței de Urgență a Guvernului 37/2009, ordinul de demitere, postul urmând să fie eliberat până la data de 23 mai. Prin urmare, este foarte probabil ca atât Brânzoi, cât și Burcin, să primească ordinele de numire în jurul acestei date.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.693 secunde