Concurs Senol Zevri ar putea susține examenul pentru conducerea APM pe 21 mai

345

Articole de la același autor

Respectând prevederile Ordonanței 37/2009 apărută în a doua jumătate a lunii aprilie, care specifică clar că, la expirarea termenului de 32 de zile, serviciile publice deconcentrate ale ministerelor și ale celorlalte organe ale administrației publice centrale din țară și, deci, și din județul Constanța, vor fi conduse de un director coordonator, ajutat de unul sau mai mulți adjuncți, pedeliștii tomitani au început, și ei, să-și susțină proiectele de management în vederea preluării posturilor mult visate. Este și cazul lui Senol Zevri care, în pofida tuturor disputelor iscate din cauza susținerii sale, de către PD-L Constanța, pentru șefia Agenției de Protecție a Mediului, se pregătește de prezentarea proiectului de management.
Astfel, conform explicațiilor sale, proiectele pot fi depuse în perioada 15-19 mai, urmând ca desfășurarea examenului propriu-zis să aibă loc pe 21 mai. Senol Zevri a menționat că, cel mai probabil, își va susține proiectul pe 18 sau 19 mai. Evenimentul va avea loc la Agenția Națională pentru Protecția Mediului, în București, iar din comisie vor face parte doi reprezentanți ai Agenției, doi reprezentanți ai Ministerului de Mediu, dar și o persoană delegată de Prefectura Constanța.
Reamintim că Zevri este considerat "mărul discordiei" în relația dintre PD-L și PSD Constanța, liderul pedeliștilor, senatorul Mircea Banias, declarând chiar, la un moment dat, că e dispus să rupă protocolul cu pesediștii dacă aceștia vor avea aceeași atitudine de respingere categorică față de nominalizarea lui Senol Zevri la șefia APM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4997 secunde