Consilierii locali din Mangalia vor aproba astăzi noua organigramă a Primăriei

501

Articole de la același autor

Consiliul Local Mangalia se întrunește în această după-amiază, începând cu ora 17.00, într-o nouă ședință extraordinară. Pe ordinea de zi au fost înscrise cinci proiecte de hotărâre, printre care și aprobarea organigramei și statului de funcții ale aparatului de specialitate al primarului, precum și ale serviciilor de interes local.
De asemenea, aleșii vor supune la vot proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2010.
La inițiativa primarului Mihai Claudiu Tusac, urmează să fie modificate și condițiile de creditare aprobate prin HCL nr. 98/23.05.2006.
Un alt proiect care urmează să fie dezbătut vizează modificarea unei hotărâri a Consiliului Local din 30 iunie privind atribuirea în gestiunea delegată a Serviciului de Transport Public Local de Persoane prin curse regulate în municipiu.
În sfârșit, consilierii se vor pronunța și asupra realizării unui schimb de terenuri între municipiul Mangalia și Memet Iuxel, Memet Faruc, Memet Faredin, Abseleam Neilufer și Seit-Veli Cheuser.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7018 secunde