Consilierii locali din Medgidia, convocați la ședință

107
Consilierii locali din Medgidia, convocați la ședință - consilieriilocalidinmedgidia-1408979815.jpg

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, a convocat consilierii locali la ședința ordinară a lunii august. Întâlnirea va avea loc, joi, de la ora 18.00, în sala de ședințe a Primăriei Medgidia. Potrivit convocatorului, pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre.

Astfel, aleșii locali intenționează să-i confere titlul de cetățean de onoare al municipiului Medgidia, savantului Florin R. Pricop. Tot în cadrul acestei ședințe se vor aproba rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2014 și contul de execuție al bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, pe trimestrul II al anului 2014.

De asemenea, consilierii locali vor discuta despre investițiile propuse pentru municipiul Medgidia prin pro-iectul "Executarea branșamentelor de apă și a racordurilor de canalizare în regiunea Constanța-Ialomița", precum și aprobarea contribuției municipiului Medgidia la finanțarea proiectului.

Un alt punct de pe ordinea de zi vizează aprobarea preluării unor bunuri ce aparțin domeniului public al municipiului Medgidia din administrarea SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia și transmiterea acestora în administrarea DGDPP Medgidia. Totodată, în cadrul ședinței de joi se va aproba și vânzarea, prin licitație publică, a imobilului teren în suprafață de 5.131 mp identificat cadastral sub nr.106429 situat în intravilanul municipiului Medgidia, în vederea desfășurării de activități de producție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Medgidienii sărbătoresc prietenia
Pagina a fost generata in 0.5399 secunde