Consilierii locali din Medgidia se reunesc în ședință. Ce vor discuta

178
Consilierii locali din Medgidia se reunesc în ședință. Ce vor discuta - consilieriilocalidinmedgidia-1461082329.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Medgidia se reunesc, mâine, 21 aprilie, de la ora 17.00, în cadrul unei ședințe ordinare, pe ordinea de zi fiind mai multe proiecte de hotărâri. 


Unul dintre acestea vizează aprobarea menținerii în anul fiscal 2017 a taxelor și impozitelor locale stabilite pentru anul fiscal 2016. Totodată, aleșii vor aproba și rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2016. În plus, ei vor prelungi valabilitatea Planului Urbanistic General și Regulamentului Local de Urbanism pentru Municipiul Medgidia. 


O altă problemă care va fi luată în discuție se referă la actualizarea inven-tarului unor bunuri ce aparțin domeniului public al municipiului Medgidia și a completării anexei 5 la HCL nr.73/30.06.2011 și a completării inventarului domeniului privat al Municipiului Medgidia. 


De asemenea, consilierii locali vor aproba rezilierea contractului de închiriere nr. 158/2011 pentru garsoniera nr. 12 din blocul 31 ANL, precum și repartizarea acesteia, în conformitate cu lista de priorități aprobată pentru anul 2016. 


Pe de altă parte, pe ordinea de zi se mai află și proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea retragerii Municipiului Medgidia în calitate de membru prin Consiliul Local Medgidia din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Dobro-gea", inițiator fiind consilierul local Marian Butnaru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6298 secunde