Consilierii PDL din Mangalia îi cer lui Tusac să renunțe la majorarea prețului gigacaloriei

2237
Consilierii democrat-liberali din Mangalia au făcut un apel către primarul Mihai Claudiu Tusac și viceprimarul Sorin Andrei să considere drept prioritară problema încălzirii la Mangalia și să renunțe la proiectul de majorare a prețului gigacaloriei pentru populație. Totodată, apelul lor se îndreaptă și către consilierii PSD și PNL de a susține această propunere.
Ei arată într-un comunicat de presă că "deși Guvernul României a acordat cota de subvenție pentru populație pe 2010 și va suporta și creșterea de TVA, primarul PSD Tusac vrea ca aceste cheltuieli nesăbuite să le suporte populația, prin inițierea unei hotărâri de consiliu local de creștere a prețului gigacaloriei pentru populație cu circa 20%".
Consilierii locali din Mangalia au fost convocați miercuri, 3 noiembrie, începând cu ora 16.00, într-o nouă ședință ordinară, având spre dezbatere aproximativ 40 de proiecte de hotărâre.
Printre cele mai importante se numără cel privind stabilirea prețului local al energiei termice facturate populației pentru locuitorii (persoane fizice) municipiului Mangalia. De asemenea, bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2010 urmează să sufere o nouă rectificare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Octombrie 2010
Stire din Sport : La rugby, "Toamna se numără bobocii"
Pagina a fost generata in 0.3697 secunde