Consilierul Tudorel Chesoi, noul președinte interimar al PNȚCD

363
2
Consilierul Tudorel Chesoi, noul președinte interimar al PNȚCD - tudorchesoinoulpresedinte2-1428086220.jpg
Consilierul municipal Tudorel Chesoi a transmis, vineri, un comunicat de presă în care se menționează că, până la alegerile din luna mai, el este noul președinte interimar al PNȚCD la nivel central. 


"Aurelian Pavelescu este exclus din PNȚCD, urmare a Hotărârii nr. 1 luată în data de 30.06.2013 de Biroul Național de conducere al PNȚCD, hotărâre definitivă întrucât Pavelescu nu a uzat de dreptul său statutar de a contesta actul prin care a fost contestat. Ca urmare a pierderii calității de membru de partid și, implicit a celei de președinte, toate acțiunile publice referitoare la PNȚCD, trecute sau viitoare, au constituit și constituie abuzuri și o atitudine de rea credință prin care Aurelian Pavelescu a încercat să inducă în eroare opinia publică", se spune în comunicatul de presă. 


Totodată, în document se mai precizează că Tudorel Chesoi este noul președinte al PNȚCD la nivel național, desemnat de Comitetul Național de Conducere al PNȚCD, întrunit la București în data de 28.03.2015, cu mandat interimar până la data înregistrării Congresului. 


De asemenea, Comitetul Național de Conducere al PNȚCD, în aceeași ședință, a hotărât convocarea Congresului PNȚCD pentru alegerea noii conduceri, care va avea loc în București, la data de 16.05.2015.


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Zăgan Vichente
10 aprilie 2015
Președinte Chesoi

Interesant este comunicatul dat de PNTCD cu îmlocuirea lui Pavelescu cu dl.Chesoi ți convocare unui congres la o dată f.apropietă de 16 Mai a.c.Aces congres a fost convocat statutar ? Care este punctul de vedee a lui Dimitriu,Ciuhandu,Gherasim,Grigoriu etc privind această problemă delicată care trebuia de mult rezolvată.?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6728 secunde