Tudorel Chesoi, exclus din PNȚCD Constanța

150
Tudorel Chesoi, exclus din PNȚCD Constanța - 19februarietudorelchesoi4-1424351141.jpg

Articole de la același autor

Membrii Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat Constanța s-au întrunit, ieri, într-o ședință a Biroului Permanent Municipal, pe ordinea de zi a discuțiilor fiind și o decizie a Curții de Apel București privind anularea hotărârii 78/27.05.2013, prin care Tudorel Chesoi era exclus din partid. 


Iată ce se precizează într-un comunicat transmis "Cuget Liber", semnat de către Biroul Permanent Municipal PNȚCD Constanța:

"Curtea de Apel București a luat această decizie motivând lipsa de procedură a hot. Nr. 78/27.05.2013 și nu pe fond, nejudecând încălcările grave ale statutului de către dl. Tudorel Chesoi. 


Biroul Permanent Municipal a luat act totodată de faptul că dl Tudorel Chesoi, până la pronunțarea Curții de Apel București, era suspendat din calitatea de membru, potrivit Curții de Apel București. Pe perioada suspendării, dl. Tudorel Chesoi, prin acțiunile sale a remis către presă diverse comunicate, erijându-se în președintele Organizației PNȚCD constanța, semnând în afara cadrului statutar documente fictive, pentru producerea de consecințe juridice, în mod fraudulos, prin folosirea de ștampilă falsă.

În conformitate cu statutul PNȚCD și luând act de încălcările grave ale acestuia, Biroul Permanent Municipal Constanța a decis prin vot excluderea d-lui Tudorel Chesoi și pierderea calității de membru PNȚCD. Dl. Tudorel Chesoi a fost invitat, potrivit statutului PNȚCD, pentru clarificări, însă nu a participat.


PNȚCD Constanța sesizează pe această cale Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru săvârșirea de către dl. Tudorel Chesoi de fapte penale". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : A fost exclus din PMP!
Pagina a fost generata in 0.6436 secunde