"Am fost lăsat la urmă, am un nume mai complicat"

119
1
Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie a declarat, azi, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al partidului, că nu are "o problemă" în legătură cu excluderea din partid. Întrebat dacă a fost invitat la ședință, Vanghelie a spus că a fost lăsat la urmă.


"Fiind o persoană care nu e cunoscută iar numele meu fiind foarte complicat – Vanghelie – am înțeles că am fost lăsat la urmă și am primit mai târziu invitația. Nu a fost nicio problemă, am primit mesajul", a afirmat el. Vicepreședinele PSD a mai opinat că un congres al partidului ar trebui să fie în februarie-martie, scrie paginadepolitica.ro.




Comentează știrea

Tase
27 noiembrie 2014
Locuri de munca

Oferta lucru la domiciliu in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6724 secunde