GEOANĂ, ȘOVA și VANGHELIE, EXCLUȘI din PSD / Primele declarații

159
1
GEOANĂ, ȘOVA și VANGHELIE, EXCLUȘI din PSD / Primele declarații - 07-1417107991.jpg
Mircea Geoană, Dan Șova și Marian Vanghelie au fost excluși, azi, din PSD. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Național al partidului, după o ședință care a durat mai bine de șase ore. "A fost o execuție", a acuzat Vanghelie, care a adăugat că excluderea lor a fost plănuită de o săptămână de Liviu Dragnea și de Victor Ponta. Împotriva excluderii celor trei au fost doar Ion Iliescu și Cătălin Ivan. "Cei trei colegi nu aveau același proiect cu noi!", a transmis Ponta, într-o conferință de presă, imediat după terminarea ședinței.

"Eu, în continuare, vreau să fac un apel către toți colegii noștri și cei care sunt aici să trecem peste acest moment delicat, toată lumea e nervoasă, toată lumea e înfierbântată. A fost o discuție lungă, utilă, cu privire la stabilirea unui calendar. În finalul întâlnirii, Ponta a făcut propunerea de excluderi pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine, dar, după o discuție lungă și contradictorie, opinia generală a fost cea legată de suspendarea acestor trei colegi ai noștri până la Congres. Nu vreau să fac comentarii la cald pentru că mai rău punem ulei pe foc", a declarat Mircea Geoană, la ieșirea de la ședința PSD, după mai bine de 6 ore de discuții.

"Am ieșit din sală pentru că mi-a fost greață! O chestie foarte amestecată, foarte complicată și foarte penibilă. Nu a fost nimic, a fost o execuție, cu motivația că am dat declarații, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Șova e în grețuri cu domnul Dragnea. Niște prostii", a spus Vanghelie, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Tase
27 noiembrie 2014
Locuri de munca

Oferta lucru la domiciliu in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.533 secunde