Consiliul Județean nu a alocat bani tinerei lovită de tir

633
2
Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a refuzat să introducă pe ordinea de zi, spre aprobare, proiectul de hotărâre inițiat de consilierul județean Mihai Petre, prin care se propunea să fie alocat un ajutor financiar tinerei Bianca Oana Căluț, în vârstă de 18 ani.
În urmă cu aproximativ o lună, tânăra a fost lovită din plin, pe trecerea de pietoni, de un tir care circula cu viteză. În urma impactului violent, Bianca Oana Căluț a fost transportată de urgență la spital, direct pe masa de operație. Ulterior, adolescenta a intrat în comă, dar, în urma eforturilor depuse de medici, ea și-a revenit.
Cu toate acestea, costurile tratamentului de recuperare depășesc posibilitățile financiare ale familiei sale.
Bianca Oana Căluț este elevă în clasa a XII-a la Grupul Școlar Economic "Virgil Madgearu" din Constanța și activează de peste un an ca voluntar în cadrul Crucii Roșii Constanța.
Impresionat de drama tinerei, dar și de faptul că o adolescentă se implică în salvarea semenilor fără să o intereseze partea financiară, consilierul PDL Mihai Petre s-a gândit că este timpul ca ea să primească răsplata faptelor bune pe care le-a făcut la Crucea Roșie. În acest sens, Petre a făcut apel la președintele CJC, Nicușor Constantinescu, și i-a propus alocarea unei sume de bani pentru recuperarea adolescentei.
Deși, la toate ședințele CJC, sute de mii de euro sunt alocați pentru astfel de cazuri, surprinzător, Constantinescu nu a luat în calcul și propunerea consilierului PDL, astfel că fata este nevoită să se descurce cum poate. În acest context, este aproape vizibil faptul că până și oamenii ajunși în pragul morții sunt catalogați în funcție de interesele politice.

Comentează știrea

neimportant
25 octombrie 2011
aiureala

Daca cerea fata, i se dadea, asa cum li s-a dat celorlalti. Dar trebuie sa se bage asta micu' pentru ca a inceput campania electorala si trebuie sa scrie despre asta, nu-i asa, stimata redactie?

varro
25 octombrie 2011
pentru neimportant

pseudonimul iti caracterizeaza comentariul. cu certitudine ca si pe tine.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : De ce se reunește CODA la sediul PDL
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Se dau bursele elevilor
Pagina a fost generata in 0.2691 secunde