Consiliul Local Medgidia se reunește în prima ședință din 2009

258
Consiliul Local Medgidia se reunește azi după amiază în prima ședință ordinară din 2009. Ordinea de zi cuprinde 18 proiecte de hotărâre, primul proiect de pe convocator fiind cel care prevede încetarea mandatului de ales local al liberalului Romică Ceucă. Fost cadru militar, consilierul liberal a demisionat din funcție fiind, în prezent, director adjunct al Poliției Comunitare Medgidia. În locul său urmează să fie validat penelistul Gheorghe Voicu.
Potrivit unui comunicat dat publicității de biroul de presă al Primăriei Medgidia, printre cele mai importante proiecte supuse spre aprobare se numără: acordarea avizului prealabil de oportunitate pentru studierea terenului situat în localitate, în zona Nord, prin PUZ, cu destinația biserică ortodoxă, precum și aprobarea studiului de oportunitate privind concesionarea, prin licitație publică, a unui imobil-teren situat în Medgidia, în zona Complexului Sportiv "Iftimie Ilisei", în vederea desfășurării de activități sportive-amenajare pistă carting.
Proiectul cu numărul 10 de pe ordinea de zi se referă la aprobarea vânzării, prin licitație publică, a șapte loturi de teren care aparțin domeniului privat al municipiului Medgidia, loturi situate în satul Remus Opreanu, cu destinația "construcție locuințe individuale". În comunicatul de presă se menționează că prin vânzarea lor se vor realiza "venituri la bugetul local al municipiului și se răspunde cererii mari de locuințe".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3505 secunde