Consolidarea Cazinoului, aprobată de Guvern

3499
4
Consolidarea Cazinoului, aprobată de Guvern - casino2-1325714333.jpg
Guvernul României a aprobat, în ședința de ieri, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea și restaurarea Cazinoului din Constanța. Valoarea aprobată a investiției este de 39 de milioane de lei, sumă care include și TVA-ul. Lucrările se vor desfășura pe o perioadă de doi ani.

Finanțarea obiectivului de investiții se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație. Cazinoul reprezintă unul dintre cele mai importante simboluri ale orașului și ale litoralului și este monument istoric de valoare universală.

Clădirea, neglijată ani de zile, se găsește în prezent într-o stare avansată de degradare, necesitând lucrări de consolidare și restaurare. Structura de rezistență prezintă degradări semnificative mai ales în zona subsolului. Prezintă, de asemenea, o foarte puternică deteriorare a elementelor de arhitectură.

Comentează știrea

1946 si 2012=diktatura
5 ianuarie 2012
La mintea cucosului

La mintea cocosului!!.Nici nu avea cum sa nu aprobe(an electoral)Ia sa vezi cum se mai umfla in pene :Palazu Mic9versus Clau..), Jiji l`amorozo(versus chiru), Stravosti si alti limbrici ai bishnitzarului de la TroCoceni.

adi
5 ianuarie 2012
pentru 1

mars la jegtelegraf!!!!pentru guvern-dupa ca-l reparati nu-l dati inapoi mafiei locale!!!!!!

citizen of cta
5 ianuarie 2012
alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?

e o haita de 7-8 caini maidanezi EXTREM DE AGRESIVI pe strada CARAIMAN, in curtea goala si parasita a fostului abator si unii chiar mai mari ca lupii , nu pricep de ce nu au fost eutanasiati sau macar castrati pana acum? TREBUIE LUATI DE ACOLO,INDIFERENT CA II EUTANASIATI SAU CASTRAIT, DAR TREBUIE LUATI deoarece sunt exterm de agresivi si ataca in haita(noroc ca era cineva pe strada mai incolo si aveam un batz in mana ca altfel javrele astea maidaneze ataca ,mai ales oamenii singuri) ..aloo,,voi asteptati doar sa se faca sesizari si reclamatii ,nu vedeti ca orasul e plin de haite de caini? De la gar cfr pana dupa orice bloc de pe strada FErDINAND , si de la haitele din tomiS nord pana la haitele de la sudul orasului! Dv asteptati sa mai fie muscati sau mutilati oameni?....luati cainii aia , va rugam, ne dispera pe toti care trecem pe CARAIMAN inspre AUREL VLAICU sau inspre zona abator..si mai ies de acolo si vin in parcul de langa blocuri uneori ,sperie copiii ,batranii,oamenii bolnavi de inima!...aloo,se aude ecarisajul? pe strada CARAIMAN, in curtea goala si parasita a fostului abator o haita de 7-8 caini EXTREM DE AGRESIVI .Stiu ca primaurl MAZARE doreste rezolvarea problemei maidanezilor si il sustin dar faceti-va si voi ecarisajul datoria,luati cainii maidanezi de pe strazi,de pe langa blocuri, curti parasite, hardughii si in general de pe spatiul public.Este incredibil la ce s-a ajuns!Colcaie orasul de caini!se aude ecarisajul? pe strada CARAIMAN, in curtea goala si parasita a fostului abator o haita de 7-8 caini EXTREM DE AGRESIVI .

Apolitic
5 ianuarie 2012
Boului de la nr 1

Tu stii ce-i aia dictatura,prietene???Se vede ca habar n-ai pe ce lume traiesti,daca ar fi dictatura,crezi ca ai mai indrazni sa mananci acum handel cu polonicul pe toate forumurile pe care-ti expui aberatiile?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4654 secunde