Guvernul ar putea reduce TVA-ul pentru alimentația din turism la 9%

456
Guvernul ar putea reduce TVA-ul pentru alimentația din turism la 9% - elenaudrea1-1314286267.jpg
Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a declarat, astăzi, în județul Hunedoara, că în Guvernul sunt discuții pentru diminuarea TVA la 9% pentru partea de alimentație din turism, pentru a veni în sprijinul celor care investesc în domeniu, transmite NewsIn.

"Există o discuție în Guvern, lansată ieri (n.r. marți), cu prijinul primului ministru, prin care încercăm să aducem TVA-ul de 9% și la partea de alimentație din turism. Astăzi, chiar dacă TVA a crescut la 24%, în turism este 9% în continuare, însă numai pentru partea de cazare și mic dejun. O solicitare veche a industriei de turism a fost ca și restul alimentației din turism să fie tot 9%. Dacă din calculele Ministerului de Finanțe reiese că putem suporta o astfel de diminuare a TVA, o vom face", a declarat Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a semnat astăzi, în județul Hunedoara, șase contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional care se vor implementa în localitățile Lupeni, Petroșani, Uricani și Hațeg, în valoare totală de 74,3 milioane de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8678 secunde