Constanța are cel mai mare buget din ultimii ani. Iată ce investiții se vor face

644
2
Constanța are cel mai mare buget din ultimii ani. Iată ce investiții se vor face - decebalfagadaupsd101440780617144-1488282935.jpg

Articole de la același autor

Edilul Decebal Făgădău a declarat, în ședința de azi, referitor la bugetul municipiului Constanța pe 2017, că acesta este cel mai mare din ultimii ani. El a adăugat că în acest an banii se vor duce pe investiții privind educația, construirea de locuințe și protecția socială. 


El a spus că aprobarea bugetului se va face în prima ședință din luna martie, și că până acum a existat o dezbatere pe această temă cu agenții economici, urmând ca în curând să mai organizeze o altă dezbatere, pentru ca toți constănțenii să știe pe ce se vor cheltui banii municipalității. 

Comentează știrea

Infecție
28 februarie 2017
Of

Banii se vor duce pe pomeni !!!adică futu-ti morții mă tii de criminal ca ai mâncat orașul curva de om ce ești cat mai hrănești puturosii căpușele Constanței javro sa mori în accident de tir nenorocitule!

jock
28 februarie 2017
buget

Asteptam de 27 de ani investitii!!!Normal ca am rămas mult in urma altor orase , chiar mai mici, cu bugete mult mai mici (fără port, cne, santiere navale, rafinarie..etc) gen: Timisoara, Cluj, Oradea, Sibiu, Brasov...etc.Asteptam investitii de genul: spital(e)nou sau finalizat cel judetean(aflat in reparații de cca 10 ani!!!!), scoli si gradinite(orasul s-a extins), terenuri de sport, parcuri, parcări, sala(i) de sport polivalente, bazine, teatre....etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4734 secunde