ADIO MAIDANEZI PE STRĂZILE CONSTANȚEI. Ce se va întâmpla de la 1 mai

13427
26
ADIO MAIDANEZI PE STRĂZILE CONSTANȚEI. Ce se va întâmpla de la 1 mai - jumatatedinmaidanezii21412176536-1488283215.jpg

Articole de la același autor

Edilul Constanței, Decebal Făgădău, a abordat, în ședința de azi, printre altele, și problema câinilor comunitari. 


Potrivit acestuia, administrația locală se va axa pe construirea unui nou centru pentru câinii comunitari, urmând ca de la 1 mai să se semneze un contract privind capturarea și transportul animalelor fără adăpost. 




Comentează știrea

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Alina
28 februarie 2017
Maidanezi

Este o idee foarte buna,in zona Ciresica si Tomis Nord(stadionul vechi) sunt foarte multi caini maidanezi.

Sandu
28 februarie 2017
O bere la halba de la mine....

Să începeți cu cainii din cartierul Poarta 6 si totodata si cu pisicile ...in special din spatele blocului FC 8 de pe str.Brizei.

roman platitor de taxe
28 februarie 2017
evident...

local, ar trebui facut ceva , legat de cainii in apartament... la bloc nu e acelasi lucru cu casa, curte... mizerie in jurul blocului, galagie... de ce trebuie sa suporte 20 de apartamente NESIMTIREA unuia dintr un apartament? schimbati legea, daca nu sunt de acord TOTI vecinii, sa nu poti tine caine in apartament ! vrei javra , dute la casa ! Unul nu vezi sa stranga mizeria pe care o lasa cainele pe aleile de langa bloc !

Cristina
28 februarie 2017
Viata cateilor

As fi de acord , in cazul in care maidanezilor li se va acorda o ingrijire mai atenta in adaposturi, nu ca pana acum.Sunt si ei suflete si nu toti sunt periculosi.

Miruna
28 februarie 2017
lasa-ti cateii in pace

bestiilor. Fagadau o sa arzi in ceaunul cu smoala langa Itoafa daca faci rau la catei. Fetita e libera si asa va ramane. Libera sa urineze florile si pe casa scarilor, libera sa muste, ca doar ea simte cine-i om bun si cine-i rau, libera sa latre toata noaptea, iar eu o voi hrani si o voi proteja.

Dima ada
28 februarie 2017
Offf

Pe lumea asta numai avem loc de nimic. Orice vietate ne deranjeaza de parca am mostenit pamantul. Unul numai are loc nici de pisici. Te pomenesti ca si alea musca. Maine nu veti mai avea loc de pasari ca si alea va deranjeaza cu zgomotul.

Cristina
28 februarie 2017
Sa facem si bine

Haideti ca sa ne gandim si la viata cainilor, nu numai la a noastra si sa incercam sa le facem si lor bine.Se zice: " ca cine nu are suflet pentru un animal, nu are nici pentru un om".

Constantean
28 februarie 2017
Un oras curat

Din păcate constanța a devenit cel mai mizerabil oras , câini peste tot , adio liniște , siguranță , apartamentele au devenit crescătorii de animale , câini , pisici , fără parcuri , parcări , locuri de joacă , primarul nu vede aceste lipsuri , nu vede alte orase , cluj , timisoara , iași , brașov , sibiu , etc.din păcate in strada nu se iese si pt.asemenea lucruri. Ne merităm orasul si primarul.

Claudia
28 februarie 2017
Maidanezi

Foarte bine! Așa toată lumea este mulțumită. Câinii vor avea un camin și noi vom putea sa mergem fără teama !!! Multe zone ale Constanței sunt evitate din aceasta cauza .Iubesc animalele sa nu se înțeleagă greșit !

goguța
28 februarie 2017
Trăiască măcelul

Bravo! Singura problemă a orașului! Câinii! Cât s-a spoliat din banul public în ultimii 15 ani pentru această falsă problemă? Să întrebăm pe acoliții care au trăit bine-merci măcelărind animalele... Vile, mașini, studii plătite progeniturilor... căsătorii... divorțuri... trai, nene... Păi, dacă în loc de măcel se aplica partea din lege (o lege făcută strict pentru căștigul hingherilor cum bine știe toată lumea!) care obliga la castrări/sterilizări ar mai fi avut, ei, "dragii" noștri hingheri trai bun? Sigur, nu. Și-acum, după ce de vreo zece zile au creat isteria prin oraș, au plătit pe la toate jurnalele articole și au mai adus și ceva câini de prin judet, eh... acum totul e ok! Un an de zile de câștiguri grase! Ce dacă banii sunt pătați cu sânge? Banii n-au miros!

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7821 secunde