CONSTANȚA, ORAȘUL CU DOI EDILI? / Gigi Chiru rămâne primar

2560
17
CONSTANȚA, ORAȘUL CU DOI EDILI? / Gigi Chiru rămâne primar - chiru-1339519796.jpg
Președintele PDL, Cristian Gigi Chiru, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că Primăria Constănțenilor va continua să existe și va reprezenta o alternativă la actuala administrație locală.

De asemenea, Chiru a menționat că dorește să transfere proiectul "Constanța-Capitală Cultural Europeană" către administrația Mazăre. În plus, el a condamnat modul "murdar" în care contracandidații săi au ales să își facă campanie, menționând că a pierdut procente importante din cauza atacurilor din ultimele două săptămâni.

"Transfer responsabilitatea pentru proiectul «Constanța-Capitală Cultural-europeană» actualului primar. Consider că este de datoria lui să ducă la îndeplinire această inițiativă. De asemenea, vreau să le mulțumesc constănțenilor pentru că au avut încredere în proiectul meu și vreau să le cer scuze pentru cam-pania murdară dusă de contra-candidații mei. Am fost ținta tuturor atacurilor murdare și judecat de aceștia pentru anumite acțiuni care țineau de activitatea primarului în funcție, precum: prețul la gigacalorie, prețul la gaze și alte probleme de timpul acesta. Aceste atacuri mi-au dat de înțeles că sunt un competitor real la titlul de primar. Păcat că ceilalți au găsit de cuviință să se lupte cu mine, nu cu Radu Mazăre. Totuși, din cauza acestor campanii agresive și defăimătoare, în ultimele două săptămâni cred am pierdut 15%. Oricum, rezultatele arată că PDL reprezintă a doua formațiune importantă la Constanța și ne situăm peste media de la nivel național", a spus Chiru.

"Am pierdut o luptă, nu și războiul"

Cu privire la inițiativa sa de suflet "Primăria Constănțenilor", Chiru a declarat că proiectul va fi continuat pentru ca oamenii care consideră că nu au sprijinul pe care și-l doresc în conducerea administrației municipale să poată avea o alternativă.

Întrebat dacă va candida la alegerile din 2016, Chiru a repli-cat: "Am pierdut o luptă, nu și războiul. Voi continua să fiu liderul opoziției din Constanța, iar Primăria Constănțenilor va exista în con-tinuare. Acesta va fi o alternativă la administrația lui Mazăre. Nu știu dacă va rămâne în acest sediu, există și posibilitatea să ne mutăm din cauza chiriei foarte mari. Dacă reușim să negociem, vom rămâne aici, dacă nu, ne mutăm, însă Primăria Constănțenilor își va continua proiectele și îi va ajuta pe cei care-i vor călca pragul", a declarat Chiru.

Cu privire la costurile campaniei sale, Chiru a ținut să precizeze că sumele vehiculate, de ordinul milioanelor de euro, nu au nicio legătură cu realitatea.

"Cred că am cheltuit aproximativ 100.000 de euro. Nicidecum un milion de euro sau două cum s-a vehiculat. Cred că a costat 10% din cât a costat cea a lui Mazăre", a spus Chiru. 

Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Alin
13 iunie 2012
Bravo domnule Chiru

Îmi place atitudinea, bravo si dorim opoziție maxima contra Mazare. Se știe cât rău a făcut Palaz acestor alegeri, păcat că nu a înțeles că nu are nici o sansa...

Ionut
13 iunie 2012
Chiru Demisie

Ar trebui sa va dati demisia domnule Chiru !!!

Daniel
13 iunie 2012
Ridicol

Chiru demonstreaza prin aceasta atitudine, nu doar ca este prost, ci ca este si imbecil. Bai nenica, atunci cand o iei la poponet de la oameni, strange-ti catrafusele si lasa-ne in pace fratioare. Pana acum erai propunerea Aliantei pentru Constanta. Acum brusc ai redevenit PDL-ist. Asta in romaneste inseamna CURVASAREALA. Cat despre Primaria ta de 2 bani si alte vrajeli, toate se v-or duce ca un fum. Iar in 2016 vei face ce a facut si ratatul din 2008. Vei fi inexistent. Ce este distractiv totusi, simplul fapt ca mai sunt lobotomizati gen Alin care inca mai spera. Daca ar durea prostia......

Sida lu` Eba
13 iunie 2012
Mai e Dobiboci

Nu exista in Dex.,nicio definitie-pentru Jiji l`amorozo(zis si Piru).Fati bre,ceea ce isi fac de obicei samuraii!!!Mai pe romaneste:dute la dreaq sa te ia de Dobibok=adept bishnitzar de TroCoceni,care esti.

never
13 iunie 2012
mind

În plus, el a condamnat modul "murdar" în care contracandidații săi au ales să își facă campanie,,,,,,,, Dar cu telefoanele si mesajele primite de catre alegatori in ziua alegerilor in care eram chemati la vot ca MAzare este zdrobit si castiga Chiru de fapt ce a fost? Sau asta a fost campania murdara! De fapt poate spune cineva daca a candidat vre-un om cinstit la Primaria Constantei, ptr ca eu nu am vazut decat hoti, oportunisti, bagatori de seama, fosti bisnitari si lista continua dar nu in sensul pozitiv. Vedea-vas la munca cinstita mai catindatilor!

Chiru esti penidil
13 iunie 2012
du-te acasa

Eu nu l-am auzit pe Mazare sa -i atace pe contracadidati (Chiru, Palaz) asa cum au facut ei. Sunt impartial pentru ca nu sunt din C-ta,dar orasul arata f.bn : strazi largi,,parcuri locuri de parcare,fatade reparate la blocuri,gradinite,scoli si chiar si spitalele arata bine fata de ce-am vazut in alte orase.

...
13 iunie 2012
chiru primar pt totdeauna.

gigi chiru va fi primar pt totdeauna. La Zoo, pt ca doar maimutele il vooteaza pe chiru.

Radu Banciu
13 iunie 2012
Primaria Constantenilor, urmeaza si alte insititutii !!!

Prefectura Constantenilor: prefect Claudiu Iorga Palaz Guvernul Constantenilor: Emil Boc Presedentia Constantenilor: Elena Udrea Parlamentul Constantenilor: Roberta Anastase dar Spitalul Constantenilor, Cantina Constantenilor cand urmeaza ? Raspuns: Niciodata, fiindca adversarii lui Mazare sunt ocupati cu cearta si mai putin cu proiecte de infrastructura pentru Constanta !!!

e
13 iunie 2012
gigi chiru va ramâne ospătarul constănțenilor pt că face niște mici la grătar foarte buni

un candidat penibil, o campanie electorală penibilă. Și se lăuda că îl ajunge pe mazăre în sondaje!!!! Jenant!!!

Fonduri UE
13 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9352 secunde