Constanța scapă de grija încălzirii

363
2
Constanța  scapă de grija încălzirii - constantaincalzire-1482418500.jpg
Primăria Constanța a scăpat de grija încălzirii în acest an, după ce Guvernul României a acordat un ajutor de 25 de milioane de lei municipalității, reprezentând ajutor financiar pentru furnizarea agentului termic către populație.


"Apreciez că pe ultima sută de metri Guvernul a luat niște măsuri corecte. Dacă ne-ar fi acordat acești bani mai devreme cu alt preț am fi procurat combustibilul, dar sunt foarte mulțumit că s-a întâmplat și acum. Este bine că încheiem acest an fără presiunea că se va opri căldura în oraș și că prețul gigacaloriei rămâne neschimbat", a declarat primarul Decebal Făgădău.






Comentează știrea

m
23 decembrie 2016
mm

Si cei 25 de milioane de euro imprumutati din banca tot pentru radet ce-ati facut cu ei?Care este valoarea primelor de Craciun date conducerii radet?Aflam si noi?

locuitor
5 ianuarie 2017
DE ALE URBEI !

De ce nu măriți plafonul pentru tichetele"RESPECT", că mulți pensionari au trecut la cele veșnice și nu ne bucuram pentru acest fapt, dar banii pentru cei plecați dintre noi unde se vor regăsi ?! Că așa ați procedat in toamna anului trecut, in 2016,cu abonamentele RATC de la 1000 lei, la 1250 lei ?! Cum in cazul RATC-lui, s-a putut, iar în cazul : tichetelor și încălzirii locuințelor nu se aude / nu se simte absolut nimic despre ridicarea plafonului, au trecut alegerile, nu va culcați pe o ureche, că anii trec și vin altele alegeri...... ?! Că nu avem venituri de speriat și cerem imposibilul, doar că să ne descurcăm, că totul este scump : întreținerea, curentul electric, telefonul, hrana pe care o cumpărăm, o haină care se rupe trebuie înlocuita, încălțămintea care se uzează și trebuie să cumpără, medicamentele care nu-s ieftine.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.633 secunde