Constănțeanul Sebastian Bodu va candida la europarlamentare din partea țărăniștilor

564
1
Constănțeanul Sebastian Bodu va candida la europarlamentare din partea țărăniștilor - sebastianbodu-1395583363.jpg

Articole recomandate

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu va candida pentru un nou mandat la Bruxelles, dar nu din partea democrat-liberalilor ci pe listele PNȚCD. Informația a fost confirmată și de liderii țărăniști, care îi lansaseră invitația lui Bodu încă de acum două săptămâni. 
"Accept astăzi invitația PNȚCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, după mai bine de 20 de ani", a anunțat Bodu într-un comunicat de presă. 
El spune că, deși a strâns mai mult de 100.000 de semnături, un eventual mandat obținut de el ca independent nu ar fi un proiect politic. 
"Ar fi doar un job pe care l-aș face în mod onorabil, ca și până acum, aș putea doar să reprezint în mod onest alegătorii mei. Atât. Alături de un partid politic pot face însă mult mai mult. Mă pot implica în politica internă, pot participa la redactarea unor acte normative, pot veni cu inițiative care să schimbe ceva în România, în mod direct și nu doar prin intermediul Bruxelles-ului", explică Bodu, care se va regăsi pe lista PNȚCD pe poziția a doua.


Comentează știrea

om''
9 mai 2014
veti avea insuccesuri''

Ne-ati pustiit cu atita bine'' ,ve-ti avea o mare dezamagire dup alegerile europarlamentare cind va trebui intradevar sa lucrati nu...cea ce ati facut pin acum :-/ functia pe care ati avuto si o mai vreti acea de europarlamentar.Va tin pumni sa ne lasti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.467 secunde