PDL Constanța îl susține pe Traian Ungureanu la alegerile europarlamentare

480
3
PDL Constanța îl susține  pe Traian Ungureanu la alegerile europarlamentare - pdlconstanta-1394804232.jpg

Articole de la același autor

Liderii PDL Constanța au anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că vor susține candidatura lui Traian-Radu Ungureanu pentru Parlamentul European. Asta după ce, multă vreme, s-a discutat despre Zanfir Iorguș ca fiind candidatul Constanței în cursa 
de pe 25 mai.


Vineri, la Constanța, a sosit elita europeană a PDL, în cadrul unui mini-turneu de prezentare a candidaturilor în vederea scrutinului din 25 mai. Theodor Stolojan, Traian Radu Ungureanu, Marian Jean Mari-nescu și, cu câteva ore întârziere, Monica Macovei s-au întâlnit cu membrii de partid democrat-liberali de la Constanța, în fața cărora și-au făcut un scurt bilanț al activității în Parlamentul European.
Mai mult, președintele Gigi Chiru a anunțat că PDL Constanța îl va susține la alegerile europarlamentare pe Traian Radu Ungureanu, de numele căruia se leagă singura rezoluție depusă în PE, privitoare la problematica Mării Negre. 
Democrat-liberalul Zanfir Iorguș, cel  care ar fi trebuit să reprezinte sud-estul României pe lista de candidați ai PDL la alegerile europarlamentare, a declarat că susținerea lui Traian Radu Ungureanu a fost și este cea mai bună soluție a Constanței. "Am spus atunci când am fost de acord să candidez că accept propunerea doar ca să putem astfel întări organizația PDL Constanța, precizând însă că dacă se va găsi o soluție mai bună trebuie să mergem pe ea. De aceea, acum, îl susținem pe Traian Radu Ungureanu, ca fiind cea mai bună propunere pe care ar putea-o face Constanța", a precizat Zanfir Iorguș, subliniind totodată importanța susținerii în Parlamentul European a proiectelor pentru România. 
"Știu foarte bine cât de importante sunt fondurile europene în dezvoltarea comunităților locale și de aceea îl susținem pe Traian Ungureanu. Spun astea în calitate de fost primar al Mangaliei care a reușit să aducă trei mari proiecte cu bani europeni. Sudul litoralului are acum nevoie de două proiecte: infrastructură în stațiuni, pe care administrația locală nu are cum să o susțină, și realizarea tronsonului de autostradă Constanța-Mangalia", a mai adăugat Iorguș.


Comentează știrea

un curios
15 martie 2014
ia te uită

Agamiță Dandanache?!?

Bașpunar
15 martie 2014
Ipocrizie si minciuna...

Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! De majorarea cotei de TVA de la 19% la 24%, la data de 1 iulie 2010, P.D.-Lașii și Andreea Paul (Vass) sau Theodor Stolojan nu ne spun nimic? P.D.-Lașii și susținătorii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, s-o lase mai moale cu lecțiile de economie. In peste 3 ani de guvernare P.D.-Lașii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, au facut dovada impotenței politice, intelectuale și umane! Acum o mare parte din P.D.-Lașii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, au migrat înspre P.M.P. (To(lo)mac)! Poate, poate ne păcălesc iar... Să vă fie rușine!

Hanibal
15 martie 2014
a venit o elita la alta elita

Ce sprijin poate da sau poate fi o organizatie in descompunere . Chiru moare de grija europarlemetarelor si organizatia ramane fara membri . fenomen care ni se pare normal avand in vedere ce mediocritati politice s-au perindat la conducerea acestei organizatii . Este suficient sa ne referim la Chiru , mediocritatea intruchipata care s-a inconjurat de indivizi pe masura lui . Ne referim la Constantin , o lepra politica de care de la o vreme nu se mai aude nimic , si la anonimul Chirila la fel de invizibil . Si trebuie avut in vedere ca nici Blaga , la nivelul lui nu este prea dotat ca sa merite pozitia de lider la nivel national . In organizatia lui Chiru au roit atat la judet cat si la municipiu indivizi care n-au facut nimic pentru organizatie . Ne referim la la perioada ultimilor ani cand unii ca Paul Branza , Valentin Zeicu , Gheorghita Corbu au facut figuratie iar altii ca Romulus Minca , Ionut Cealera , Mihai Tararache nici macar atata . Singura mare activista de talie nationala a fost si este dna Mardarescu . Chiru mai poate face un singur lucru : sa-si adune trupa cata a mai ramas . s-o incoloneze si sa se prezinte la PMP sau FC sau de ce nu la PNTCD pentru reabilitare . Ar fi singura dovada ca mai are un dram de responsabilitate .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4659 secunde