Democrat-liberalele din Constanța, răsfățate de liderii organizației

612
2

Articole de la același autor

Femeile democrat liberale au sărbătorit 8 Martie așa cum merită: frumoase, fericite și pline de speranță. 


Pentru a le mulțumi pentru implicarea în activitatea partidului, dar și pentru a le asigura de recunoștința lor, senatorul Gigi Chiru, președintele Organizației Județene a PDL Constanța, prim-vicepreședintele Iustin Fabian Roman și consilierul local Stelian Gima le-au oferit flori celor peste 500 de doamne care au sărbătorit Ziua Femeii în mai multe localități din județul Constanța.


"Doamnele ne-au transmis energia lor pozitivă, așa cum o fac de fiecare dată. Organizația PDL Constanța funcționează mai bine datorită doamnelor care aduc echilibru și ne uimesc mereu cu intuiția lor. Mereu se iau decizii bune cu ajutorul doamnelor pe care le avem alături la partid. Colegele noastre sunt sufletul partidului. Am vrea să le asigurăm de tot respectul nostru și ne-am dori să fie conștiente de rolul pe care îl au în viața partidului și, de ce nu, în viețile noastre", a declarat senatorul Gigi Chiru, președintele organizației județene PDL Constanța.


La rândul său, prim-vicepreședintele Iustin Fabian Roman a subliniat importanța prezenței feminine în viața partidului.


"Organizația de femei este forte importantă pentru PDL Constanța. Doamnele au funcții în partid, au fost promovate întotdeauna pentru forța pe care o au, pentru puterea de muncă și pentru faptul că sunt foarte implicate. Să nu se înțeleagă greșit, nu le-am promovat noi, bărbații, ci s-au promovat prin muncă și dăruire. M-am bucurat mult să le văd pe colegele noastre fericite și pline de speranță la petrecerea de 8 Martie. Vă mulțumim, doamnelor, pentru că sunteți mereu alături de noi", a spus prim-vicepreședintele PDL Constanța Iustin Fabian Roman.


Comentează știrea

chiriluta
10 martie 2014
chiriloaie

Dar unde este Titi ? Unde sunt alti pdl-isti vechi? Halal adunatura de neica nimeni la pdl

george marin
10 martie 2014
poze

Ati postat poze si de la sarbatoarea celor de etnie tatara. Vreti sa ne demonstrati ca au ramas multi in PDL, dar erau poze de la tatari

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.545 secunde