De ce a plecat senatorul Christian Gigi Chiru la Bruxelles

347
3
De ce a plecat senatorul Christian Gigi Chiru la Bruxelles - deceaplecatsenatorulchiru-1387217924.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Christian Gigi Chiru participă, astăzi, la Bruxelles, la întâlnirea interparlamentară cu tema Piața internă de energie a Uniunii Europene pentru secolul 21 (The EU Internal Energy Market for the 21st Century), care va avea loc la Parlamentul European.

"Astăzi, energia în evoluția omenirii înseamnă, mai mult ca oricând, mișcare. România și țările din Uniunea Europeană se confruntă cu provocări majore în ceea ce privește politica energetică comună. Prețul energiei relativ ridicat se reflectă în viața cetățenilor, iar un cost ridicat la energie înseamnă prețuri mai mari la alimente și un trai mai scump. O colaborare la nivel european poate fi o soluție pentru aprovizionarea cu energie la un preț accesibil pentru populație și pentru industrie. Mai mult, eu văd această întâlnire și cele ce vor urma ca având un rol de tatonare pentru dezvoltarea unei piețe energetice europene", a spus senatorul Christian Gigi Chiru.

În altă ordine de idei, ca reprezentant al Comisiei economice, de industrii și servicii, din cadrul Senatului Românei, Christian Gigi Chiru va avea ocazia să adreseze întrebări atât reprezentanților celorlalte state europene, cât și comisarului european pentru energie, Günther Oettinger, în ceea ce privește rolul energiei regenerabile, al energiei nucleare și al gazelor de șist pentru Europa din secolului 21. 

Comentează știrea

Hanibal
17 decembrie 2013
gigel=energie=miscare

Nimeni din PDL nu putea pana azi sa banuiasaca la ce nivel si la ce performante politice si intelectuale va ajunge Gigel. Dupa ce a dovedit pe plan local ca este un mare om de afaceri,cu contributii majore la dezvoltarea industriala si energetica a judetului Constanta ,a regiunii Dobrogea si a Romaniei, este chemat de U.E. ca sa afle ce inseamna energia in miscare spre deosebire de energia care nu se misca . In sfarsit ,aflam cu uimire faptul ca scumpirea energiei va avea consecinte asupra costului vietii.Preocupat de problemele energetice europene si nationale , dl Gigel electricianul pedelist. poate raporta la Bruxelles ca prin politica sa energetica si miscatoare , a reusit ca sa reduca in Constanta pretul energiei termice cu peste 100% fapt care i-a provocat lui Mazare stop cardiac.Dl Gigel se bucura ca pleaca undeva,dar va afla curand ca a pleca inseamna , asa cum spunea poetul francez Haraucourt , " Partir , c'est mourir un peu" adica a pleca inseamna a muri putin,In cazul dlui Gigel este vorba de moartea politica a celor care uita zicala " cand pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa".Ne intrebam cum va intelege ce se va discuta acolo,stiind ca abia se descurca cu limba romana.

constantean
17 decembrie 2013
hanibal = prost de bubui

Mai hanibale tare prostut mai esti ,vezi de asta nu o sa ajungi tu sau altii ca tine sa reprezinte Romania la Bruxelles ,in nici un domeniu.Deocamdata Chiru e singurul parlamentar constantean care se preocupa de Constanta si de alte lucruri la nivel national. Omul a demonstrat ca poate ,asta e ,iar voi tot niste mancatori de rahat ati ramas .!!!

Cioaba
17 decembrie 2013
Haules baules

Ce sa faca Gigi la Brusel? Sa haduca niste fer de craciun, sa mananca si puradeii lui ceva.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4377 secunde