Senatorul Gigi Chiru, interesat de reabilitarea termică a blocurilor din Constanța

236
2
Senatorul Gigi Chiru, interesat de reabilitarea termică a blocurilor din Constanța - gigichiru261382982800-1383687714.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Christian Gigi Chiru i-a adresat o interpelare lui Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, având ca temă reabilitarea termică a blocurilor din Constanța. Parlamentarul PDL i-a amintit ministrului USL că, și anul acesta, constănțenii urmează să plătească cea mai scumpă gigacalorie din țară.

"Și anul acesta, la Constanța, iarna vine cu mari greutăți, cu teama facturilor la întreținere. Și în această iarnă, locuitorii Constanței vor da mai mulți bani pentru căldură decât pentru mâncarea copiilor lor. Domnule ministru, constănțenii primesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din țară, dacă nu chiar cea mai «piperată». În ciuda acestui fapt, anul trecut, USL a primit votul constănțenilor cu speranța că noul Guvern se va îngriji să le rezolve problemele. Susține-rea pe care ați primit-o vă angajează, vă obligă și, în același timp, vă responsabilizează să veniți în ajutorul cetățenilor Con-stanței", a spus Christian Gigi Chiru.

El a explicat că prețul mare pe care gigacaloria o are la Constanța se datorează și lipsei reabilitării termice a blocurilor.

În acest context, senatorul i-a adresat ministrului Liviu Dragnea mai multe întrebări care vizează procedura prin care Primăria Constanța sau asociațiile de locatari ar putea accesa fonduri pentru reabilitarea termică. 

Comentează știrea

Chiru
6 noiembrie 2013
primar al Constantei

Chiru primar al Constantei

teo
6 noiembrie 2013
caldura

Nu va este rusine cu reabilitarea termica a orasului ,nu mai stiti de unde sa mai furati niste bani,dupa ce aproape tot orasul sia reabilitat termic blocurile.Ati promis ca cei ce fac reabilitarea cu cheltuieli proprii,vor fi despagubiti de primarie,prin diminuarea impozitului fiscal,dar numai minciuni,ma mir ca nu va vine greata de atata fatarnicie,sunteti josnici,mincinosilor..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6326 secunde