Cum ar arăta Dreapta la Constanța cu Chiru, Palaz, Culețu și Stavrositu la aceeași masă

936
18
Cum ar arăta Dreapta la Constanța cu Chiru, Palaz, Culețu  și Stavrositu la aceeași masă - danutculetu6-1383489055.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a Forței Civice Constanța, Dănuț Culețu, a organizat, ieri, o conferință de presă la sediul partidului.

În cadrul întâlnirii, el a amintit că, recent, Colegiul Director al Partidului Forța Civică s-a reunit, la Brașov, unde s-a aprobat textul acordului politic de colaborare dintre Forța Civică și Partidul Mișcarea Populară, textul protocolului de colaborare dintre Forța Civică și Partidul Ecologist Român și a fost validată candidatura președintelui Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Totodată, el a reamintit că, în urma discuțiilor s-a stabilit să se meargă într-o formulă unitară mai departe, iar în această formulă vor merge la alegerile europarlamentare.

Referitor la situația de pe plan local, președintele Forței Civice Constanța, deputatul Dănuț Culețu, a declarat, ieri, că atât dialogul cu Partidul Mișcarea Populară este foarte bun, cât și cu cei de la PNȚCD sau Partidul Ecologist Român.

"Am avut mai multe discuții cu cei de la Mișcarea Populară, iar ceea ce este cel mai important este obiectivul comun pe care îl avem, acela de a pune partidele împreună și de a crea un partid de centru-dreapta responsabil și reprezentativ. Am vorbit deja cu domnul Palaz și am stabilit că vom urma împreună obiectivele trasate de conducerea centrală a celor două partide. Urmează ca, în scurt timp, să se realizeze un calendar de acțiuni comune la nivel județean. De asemenea, am avut o discuție și cu Adrian Țapliuc care este președinte interimar la PNȚCD și urmează să ne întâlnim pentru a pune la punct anumite obiective. Vreau, totodată, să vă spun că am o colaborare foarte bună și cu Dumitru Bădrăgan de la Partidul Ecologist Român din Constanța", a declarat Dănuț Culețu.

El a mai precizat că, o colaborare foarte bună are și cu PDL Constanța și speră ca, la un moment dat, toate partidele de dreapta să-și dea mâna pentru a colabora împreună.

"Am înțeles decizia PDL ca la alegerile europarlamentare să meargă singuri. Este decizia lor și o respectăm. Asta nu înseamnă că nu ne putem uni forțele și la alegerile prezidențiale să nu mergem cu un candidat comun. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, noi suntem optimiști", a mai spus Culețu.

De altfel, el a atras atenția de mai multe ori că, în opinia sa, "în politică niciodată ușile nu trebuie să stea închise pentru că nu știi cu cine ai să ajungi să ai discuții".

Totodată, Dănuț Culețu a lăsat de înțeles că, deși cunoaște situația de pe plan local privind orgoliile liderilor de la PDL, Gigi Chiru, și Claudiu Palaz de la Mișcarea Populară, în politică se poate trece peste orgolii dacă interesul comun este de a exista o dreaptă unită pe scena politică.

În altă ordine de idei, ținând cont că, sâmbătă, Maria Stavrositu a fost aleasă vicepreședinte la nivel central în PNȚCD, este posibil ca, în scurt timp, aceasta să preia și conducerea organizației județene a PNȚCD Constanța unde Adrian Țapliuc este interimar.

În acest context, este interesant cum ar arăta o întâlnire a dreptei locale formată pe lângă Dănuț Culețu, de Gigi Chiru, Claudiu Palaz și Maria Stavrositu.  

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Stalin
4 noiembrie 2013
La bulau cu ei!

Cei patru care au speriat liftul. Niste partidulete minuscule, de iti trebuie un abac sa le numeri, conduse de tot felul de "fosti" de pe la alte partide. Ce incearca ei? Incearca sa isi dea importanta. Vorba unui amic: Nu mai sunt acum paduche! Sunt paduche cu clopot!

Hanibal
4 noiembrie 2013
asteptam intalnirea celor patru

Suntem de acord ca orice actiune comuna este binevenita pentru inlaturarea de la putere a USL.Ne ingrijoreaza insa faptul ca actualele forte politice cu pretentii de "autentice de dreapta" cu lideri care provin din partide de unde au plecat in conditii nu prea normale,fac doar declaratii de solidaritate si intentii de unificare.Faptele se lasa asteptate.Nu trebuie sa ne mire ca in politica aliatul de ieri devine inamicul de maine sau invers.Dorim sa vedem ca liderii acestor partide ,unele mai de dreapta decat altele,sunt capabile sa realizeze un mare partid de dreapta.Adevaratul obstacol in carea unificarii dreptei sta neancrederea electoratului care s-a saturat de demagogie,coruptie si traseism politic.Este nevoie de stabilitate politica,indiferent ca este vorba de dreapta sau de stanga.Pana acum,partidele s-au nascut,au disparut,s-au transformat,s-au facut aliante,coalitii,fuziuni ,rosii au devenit galbeni,galbenii rosii,sau portocalii.Partide curcubeu.Noi nu credem ca se poate realiza unificarea dreptei in Romania.Nu sunt create conditiile economice si sociale pentru realizarea acestui scop.Cat timp primeaza saracia,lipsa de progres economic,de prosperitate,vom avea o stanga artificiala,puternica datorita voturilor cumparate de PSD cu sacosa.Si s-a mai demonstrat ceva.Nici coalitiile si aliantele de pana acum n-au dus la nimic bun.Pentru a fi credibili,liderii organizatiilor "de dreapta" din Constanta si nu numai, trebuie sa faca dovada ca nu au trecut de la un partid la altul ca sa fie alesi senatori, deputati,sau presedinti.si nici ca vor sa se unifice doar in acest scop.Doar asa le vom da crezare.

Arabu
4 noiembrie 2013
poate mai tirziu

Pentru moment nu se poate pune in discutie existenta unei forte de dreapta in Romania, mai ales cind aceasta teorie vine din partea unor fosti comunisti , in frunte cu Basescu. Romania la ora actuala este scindata, invrajbita chiar prostita de conducatori si personaje politice lipsite de moralitate pe care nu -i intereseaza in niciun fel viitorul Romaniei si cetatenilor acesteia.

sindbad
4 noiembrie 2013
Politca la C-ta

La C-ta, voturile se aduna cu sacosa, pachetul, mese festive, mocangeli. Traseismul e bucuria lor, cand vor sari inclusiv din barca uselista cand va incepe sa se scufunde. Atata vreme cat nu s-a investit in crearea de locuri de munca care sa produca cu valoare adaugata mare, saracia taranului de oras a facut legea. Bine ca avem targuri la fiecare 2 saptamani...La asta se resuma economia de piata. Era sa uit, tot tiganetul care axfisiaza pietele, vanzand de la zarzavat, tigari, ciorapi si telefoane, toti cu certificat de "producator", protejat de fostii gardieni (sa nu-i numim politisti). Un electorat, care nu are grija zilei de maine, NU poate fi mituit/prostit. Asa a aparut o specie noua de pachetari, transport mocca RATC, si alte pomeni. Soborul de preoti, e asigurat, contra-cost din bugetul CJ si al "premariei". Amin!

Eugen C.
4 noiembrie 2013
Stati in banca voatra

Trecem peste orgoliile liderilor politici din Constanta, care sunt mai calculati dar ce facem cu orgoliile rablamentilor din Forta Civica? Alianta nou creata este un imens atac la persoana marelui doctor Pupi si fiu- su, pe nume Anonimus Alexandru Sircu!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai intra in discutie? Are cosmaruri noaptea din cauza Stavrositei, ce aveti domnu Cuculetzu? Permiteti sa continue frustrarea marelui intelept sau veti lua atitudine "de lider" si oblojiti temerile sus numitilor? Iti dau un pont pentru linistea aghiotantilor tai: nu te alia cu nimeni ca iti sare la gat si bijboaca lui Zeicu Olga, putregaiul in persoana care macina tot ce prinde, inclusiv asociatia de proprietari din blocul ei. Asculta la mine ca sunt om batran si stiu ce te invat!

Stelica
4 noiembrie 2013
Primar Constantean

Chiar nu se intelege ca in Constanta Romanii nu o sa voteze niciodata un Rom, Aroman si oricare alta nationalitate oricat de respectabili ar fi ei! Si din cauza acestor partide incapatanate sta si va sta Mazare toata viata aici!

Daniel
6 noiembrie 2013
Dreapta

Necesitatea unei forte de dreapta nu se pune in discutie. Interesul pentru o astfel de structura, da. Daca se va intampla sa avem o forma de organizare ideologica si coerenta ramane de vazut. De laudat efortul...

chaussures louboutin hommes
23 noiembrie 2013
chaussures louboutin hommes

Nous avons eu notre cuisine rénovée par BNS marbre et de granit, Inc. Le personnel que nous avons eu le plaisir de travailler avec arriver a etre exceptionnel, tout le monde du design, les installateurs ont été tres facile de travailler avec et tous apporté quelque chose de la expertise l'achevement de notre cuisine. Nous n'avons jamais été aussi heureux avec une société dans son ensemble, le cout était fantastique et ils ont travaillé avec mon mari et moi pour rendre l'expérience grand chaussures louboutin hommes http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=chaussures louboutin hommes

baskets louboutin
24 noiembrie 2013
baskets louboutin

Chaussures Christian Louboutin Pas Cher nettoyage des taches de sel sur vos bottes: Choisissez un endroit peu visible pour tester cette procédure sur votre suede pour s'assurer qu'il Christian Louboutin semelle rouge chaussures vente ne sera pas endommager le matériau. réplique Christian Louboutin commentaires site tremper un chiffon dans du vinaigre blanc et frottez doucement la chaussure. Laisser sécher a l'air. baskets louboutin http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=baskets louboutin

uggaccessories
29 noiembrie 2013

Every christmas season, Oprah compiles an index of the woman's preferred factors and also commits a chapter involving the girl's converse show-the preferred of the season, reported by your ex Net site-to expressing all of them the girl viewers. uggaccessories

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1558 secunde