Alegerile la PDL Constanța, umbrite de prezența slabă a democrat-liberalilor

777
9
Alegerile la PDL Constanța, umbrite de prezența slabă a democrat-liberalilor - pdl-1381066397.jpg

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni s-au reunit, sâmbătă, de la ora 10.00, în Sala Mare a Casei de Cultură din Constanța, pentru a-și desemna echipa Biroului Permanent Local din cadrul Organizației Municipale Constanța. Dacă la întâlnire erau așteptați 500 de delegați, aceștia nu au venit în totalitate ca în alte vremuri, când PDL-ul se afla la guvernare, în sală fiind prezenți puțin peste 200 de democrat-liberali.


Alegerile s-au desfășurat destul de rapid, ținând cont că nu a existat o concurență pentru funcții. Așa se face că fostul deputat Constantin Chirilă a fost ales președinte al Organizației Municipale Constanța, el fiind singurul candidat pentru această funcție. Prezența destul de mică la o astfel de întâlnire l-a deranjat pe noul președinte ales.


În discursul său, Chirilă a lăsat să se înțeleagă că există unii membri care punctează doar la capitolul statistică, fiind prezenți mai mulți atunci când este vorba de anumite mese festive, motiv pentru care și-ar dori un nucleu mic, dar eficient. "Un nucleu mic aș vrea să rămână unul sănătos, pentru că implicarea este mică și nimeni nu ne poate rezolva problemele propriei familii, iar familia noastră este echipa PDL și în special cea din municipiul Constanța. Voi dori, dacă vom coordona astăzi o echipă serioasă, ca implicarea noastră să nu fie doar în acele implicări festive la care ne mai reunim din când în când", a spus Constantin Chirilă. 


La întâlnirea de sâmbătă, au mai fost prezenți și cei din conducerea Organizației Județene a PDL Constanța, respectiv, președintele Christian Gigi Chiru, Iustin Fa-bian Roman, Vasile Delicoti, Florin Gheorghe și George Măndilă. Totodată, alături de democrat-liberalii constănțeni au mai fost prezenți colegii de Opoziție, respectiv, președintele Forței Civice Constanța, Dănuț Culețu, Dumitru Bădrăgan, de la Partidul Ecologist Român, și Adrian Țapliuc, de la PNȚCD. În discursurile susținute, toți și-au exprimat dorința de a forma o dreaptă puternică constănțeană promițând că vor continua cu înverșunare să se opună actualei administrații locale.



Comentează știrea

Hanibal
7 octombrie 2013
alegeri in familie

In toate partidele se fac eforturi mari si se trag sfori cu scopul de-a alege la conducerea organizatiei pe cei mai prosti,mai incapabili din sanul lor.Cand se gaseste prostul dorit,idiotul ideal,este supus la vot si ales,Prezenta slaba la vot este expresia atitudinii membrilor de partid nu fata de PDL ci fata de " liderii" organizatiei la toate nivelurile.Oricum,si de data asta a invins mediocritatea.Priviti fotografia si incercati sa-i deosebiti prin niscaiva realizari profesionale si politice.Toata organizatia PDL Constanta poarta amprenta lui Chiru,Mandila , Florinel & comp. .Numarul mic al participantilor se datoreaza si faptului ca s-a facut o "selectie" menita sa impiedice prezenta in sala a multor membrii de partid incomozi pentru actuala conducere.In ceea ce priveste mesele tovarasesti,festive sau electorale,slaba nadejde.E greu sa faci rost de bani cand nu mai esti la guvernare.Oricum,la aceste festinuri proletare participa doar cei apropiati,asa zisi oameni de incredere care oricum nu fac nimic pentru organizatie. Actuala conducere in frunte cu Chiru demonstreaza cata dreptate a avut Rosseau cand a afirmat ca " este impotriva legilor naturii ca un imbecil sa conduca un intelept".Prezenta in sala a celor trei doritori de a realiza o dreapta stramba ne duce cu gandul la cei care vin la un parastas.Mare minune cum de nu a fost invitat si mercenarul Cojocaru,baciul cu cele trei sute de babe,detasamentul cu care s-a mandrit o vreme dl Chiru si apoi dl Culetu.Pacat de banii cheltuiti.Dl Chirila putea fi numit presedinte prin decizie interna,sau lasat interimar,ca tot una e.NOTA : la prima postare,comentariul a fost rspins pe motiv ca are expresiim inadecvate.Ar trebui ca redactia sa schimbe sistemul care cenzureaza parerile cititorilor.

Hanibal
7 octombrie 2013
completare la comentariul de mai sus

Ziarul Cuget Liber n-a dat publicitatii lista celor alesi la municipiu.Aflam despre componenta acesteia din ziarul Replica de Constanta.In comentariul de mai sus ne-am dovedit pesimisti.Ne-am revenit la optimismul specific romanesc afland ca in noua echipa a fost aleasa frumoasa si inteligenta doamna Mardarescu,baza si fundamentul organizatiei.Dna in cauza este creatia lui Dorel Onaca si lasata mostenire organizatiei PDL Constanta in scopuri informative.Dl Chirila,va afla curand faptul ca rezultatul oricarei actiuni,depinde de factorul inferior ,asa cum soarta echipajului cosmic american de pe nava "Apolo" a depins de o garnitura defecta.Toata activitatea organizatiei municipale nu se va ridica peste nivelul dnei Mardarescu,ceea ce de fapt convine si lui Chiru care nu admite existenta inteligentei si capacitatii creatoare in organizatia proprietate personala.Ce zici de toate astea dle Ciuca? In rest, ceilalti membri alesi sunt sub nivelul dnei Mardarescu.

FONDURI UE
7 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Canibal
7 octombrie 2013
Drept

Nu esti corect dle Hanibal. Chirila si Delicoti au valoare politica probata. Ceilalti din poza n-au ce cauta in PDL. Unu-i omu lui Moisoiu,altu al machedonilor,altu al carciumarilor. Toti Doamne si toti trei.

un cunoscător
7 octombrie 2013
ei sunt prea deștepți

Se putea alege o altă sală, mai mică, și ar fi fost arhiplină, cu câțiva în picioare. Impresia ar fi fost de abundență, de ia te uită ce mulți sunt ăștia.

FONDURI EUROPENE
7 octombrie 2013
FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati: cultivareaciupercilor. ro

FONDURI EUROPENE
7 octombrie 2013
FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe: crestereaprepelitelor. ro

maglie calcio 2013 premier league
10 octombrie 2013
maglie calcio 2013 premier league

-post-*.html maglie calcio 2013 premier league http://maglie-calcio-2013-premier-league.greatbyeight.net

r41-sdhc
20 octombrie 2013
r41-sdhc

Very first tour to Italy. That should be extremely exciting to them. The believed of the expertise would be extremely unforgettable. The image using could give inspire them way too. r41-sdhc http://la-ds-3d.asktorihartman.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6853 secunde