Ce spune Christian Gigi Chiru despre plecările din PDL Constanța

81
Ce spune Christian Gigi Chiru despre plecările din PDL Constanța - gigichiru2-1376918865.jpg

Articole de la același autor

Presa ultimilor săptămâni a anunțat plecarea unor membri ai Partidului Democrat Liberal, filiala Constanța, către alte formațiuni politice. În acest context, senatorul Christian Gigi Chiru, președintele PDL Constanța a făcut o declarație de presă în care le transmite anumite mesaje celor plecați și, totodată, anunță înscrierea unor noi membri în PDL Constanța.




"Aș dori, în primul rând, să le mulțumesc foștilor mei colegi pentru ajutorul acordat în campaniile electorale, dar și în activitatea organizațiilor ai căror membri au fost. Partidul are viață și, de-a lungul timpului, trebuie să trăim și experiența despărțirii. De această dată este vorba despre tineri care își caută încă drumul în viață, atât în plan personal, cât și în plan politic. Experiențele diverse sunt necesare în dezvoltarea lor ca indivizi maturi, pregătiți să ia deciziile cele mai bune pentru ei și pentru comunitățile în care trăiesc", se spune în declarația de presă făcută de Chiru.


El a mai adăugat că, tinerețea este impulsivă, atât în fapte cât și în vorbe, iar promisiunile, fie ele și deșarte, sunt mai ușor de crezut când ești la început de drum. "Aș vrea să le urez foștilor mei colegi mult succes și să nu-și piardă puterea de luptă pentru valorile europene ale Constanței. În PDL au învățat ce înseamnă cu adevărat un partid de dreapta construit pe valori și, mai ales, au înțeles suferința pe care actuala administrație locală o provoacă orașului nostru. Vă sfătuiesc să nu vă lăsați transformați în săgeți și să nu uitați că politica adevărată se face prin acțiuni concrete, cu rezultate, și nu doar prin comunicate și apariții în presă. Vă doresc, dragii mei, să nu uitați niciodată pentru ce valori luptați în politică fiindcă drumul este lung și anevoios", a mai transmis senatorul Chiru.


El a precizat că PDL-ul a mai trăit această experiență, deci are viață și forță să treacă peste perioada de reconscrucție internă. 
"Purificarea este benefică și pentru partide, așa că perioada prin care trecem ne va aduce forțe proaspete, va da mai multă viață PDL-ului. Mai mult, pentru a calma spiritele, precizez că în această săptămână vom înmâna carnetele de partid celor 90 de noi colegi care ni se alătură", a mai spus Chiru.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7254 secunde