Alegerile de la PDL - amânate. Chirilă rămâne interimar până în septembrie

212
2
Alegerile de la PDL - amânate. Chirilă rămâne interimar până în septembrie - constantinchirila1-1371567902.jpg

Articole de la același autor

Procesul de reorganizare a Partidului Democrat Liberal se pare că nu mai ia sfârșit, alegerile de la Organizația Municipală

a PDL Constanța fiind, din nou, amânate.

În cursul zilei de ieri, deputatul Florin Gheorghe a confirmat ceea ce de câteva zile se tot vehicula prin PDL, și anume că alegerile de la Municipiu au fost amânate.

"S-a decis amânarea alegerilor de la Organizația Municipală a PDL Constanța până în luna septembrie. Până atunci, domnul Constantin Chirilă rămâne interimar la conducerea filialei. Amânarea a intervenit ca urmare a unui calendar stabilit în cadrul Biroului Permanent Național. Trebuie urmați anumiți pași, respectiv, alegeri în toate OSV-urile și apoi în colegii. După aceste etape, se vor face alegeri și la Organi-zația Municipală Constanța", a declarat deputatul Florin Gheorghe.

v v v

La începutul acestei luni, președintele interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, fostul deputat Constantin Chirilă, spunea că alegerile pentru Biroul Local Municipal Constanța vor avea loc la data de 29 iunie, de la ora 10.00, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

"Aveam statut, acum a fost aprobat și Regulamentul de Organizare Teritorial la nivel național, astfel că putem organiza alegerile la organizația municipală. În urma acestui scrutin sperăm să intrăm în linie dreaptă așa cum s-a întâmplat la organizația de femei și la tineret pentru a se scăpa de starea de provizorat care există în acest moment la Organizația Municipală Constanța", spunea Constantin Chirilă.

El a mai adăugat că, pe 29 iunie, la alegerile pentru desemnarea conducerii organizației municipale a PDL Constanța, vor putea fi văzuți foarte mulți tineri.

În altă ordine de idei, Chirilă urma să fie singurul candidat pentru funcția de președinte, deoarece nimeni nu-și mai exprimase dorința de a deveni lider municipal. Fostul deputat se află la conducerea interimară a Organizației Municipale Constanța încă de anul trecut, după ce fosta sa colegă, pe atunci deputat, dar și președinte al Organizației Municipale, Maria Stavrositu, a fost exclusă din partid. 

Comentează știrea

Hanibal
19 iunie 2013
reorganizarea reorganizarii

Citesti si nu-ti vine sa crezi.Organizatia municipala este "condusa" la fel ca organizatia judeteana.Retinem cateva aspecte care demonstreaza incompetenta. S-a anuntat data alegerilor la municipiu , dupa alta amanare , la 29 iunie cand procesul de inventariere a membrilor de partid din OZN-uri ,pardon,OSV-uri ,presupunandu-se ca au fost alesi sefii acestora.Acum,alegerile se amana iar motivandu-se la fel . Deci , daca se tineau alegerile pe data de 29 iunie, ele nu erau statutare (ca deobicei).Potrivit declaratiei dlui Florinel,abia acum incepe acest proces care in realitate va avea loc doar pe hartie.Amanarea nu se datoreaza "calendarului " la care toti se uita ca pisica , ci datorita lipsei de responsabilitate.Nici nu poate fi altfel.Ce sa ne asteptam de la un anonim ca Chirila care n-a fost capabil sa fie reales deputat.Daca te bucuri de aprecierea electoratului,si esti ales parlamentar,atunci dl Florin este mai potrivit in functia de presedinte al organizatiei municipale.dar nu credem ca va acandida.Dl Florinel este cunoscut ca un om comod, lipsit de initiativa si capacitate organizatorica.Avem deja dovada prin faptul ca se angajase sa analizeze si sa reorganizeze OSV-urile , dar n-a facut nimic,urmand ca sa se faca.Dupa cum se vede, Chir Constantin,sprijinit de Chir Gigi de la judet este hotarat sa continue procesul de dizolvare a organizatiei PDL.Procesul de descompunere in PDL continua.Degeaba ai statut si regulament daca n-ai capacitatea si vointa sa le respecti si sa le aplici.Ambele sunt valabile doar pentru a mentine cat mai mult timp interimatul.

ath
19 iunie 2013
Fantoma de la opera

Toti alesii neamului sunt mari artisti.Unii sunt artisti de circ altii sunt artisti de opera sau balet.De exemplu,Mazare este angajat la Circul de Stat din Mamaia.Baiatul asta are mult talent.Altii sunt balerini politici.Toti pedeleii constanteni sunt balerini.I-am urmarit cu multa atentie in perioada cand au fost la putere(2008-2012).Tot anul 2009 au fost preocupati de repartizarea sefilor la deconcentrate.Am crezut ca au terminat in 2009.Nici vorba.Intre anii 2010-2012 au dat in spectacole pe scena deconcentratelor.Urmariti presa vremii.Balerinul pedelist Banias a trecut la opera.Acum ne canta de pe scena Partidului Conservator." Fluturaaas nu mai ai aripioare/Domnul conte ti le-a retezaaat/Fluturaaaas nu mai ai aripioare/Domnul conte ti le-a retezaaat....." Balerinul Chirila ne-a spus ca spectacolul pedelist de la Teatrul de Opera si Balet din Constanta a fost amanat.Mai am un singur dor:MAZARE NEMURITOR.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde