În decurs de șase luni

Aproximativ 600 de persoane s-au înscris în PDL Constanța

302
2
Aproximativ 600 de persoane s-au înscris în PDL Constanța - pdlmembrinoicuresponsabilitati-1370180753.jpg

Articole de la același autor

Președintele PDL Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru, a prezentat, ieri, la sediul partidului, o parte din noua echipă de conducere a organizației județene, din care fac parte, în procent majoritar, noi membri ai partidului, toți profesioniști în domenii precum avocatura, economia sau mediul de afaceri. 

Noii membri au deja responsabilități în cadrul partidului. Ei au spus că au ales PDL deoarece este un partid de dreapta, singurul credibil la acest moment, și că doresc să promoveze obiectivele acestei formațiuni politice care în acest moment se află în opoziție. 

Printre altele, Chiru a spus că strategia organizației se bazează pe profesionalizarea membrilor de partid, astfel încât, după ce PDL va prelua puterea, conducerea instituțiilor să revină unor profesioniști. Senatorul a anunțat că, în ultimele șase luni, s-au înscris în PDL 578 de noi membri, din care 369 numai în Organizația Municipală Constanța.

Totodată, liderul democrat-liberal de la malul mării a spus că, în urma unei inventarieri pe linie de membri activi ai filialei constănțene, aproximativ 9.000 de constănțeni, din tot județul, și-au confirmat statutul de membri activi ai PDL, din totalul celor 15.000 de persoane aflate pe listele oficiale ale partidului, dar neactualizate de 10 ani. 

"Era nevoie de o actualizare, pentru a vedea concret pe ce ne bazăm. Nu se mai făcuse așa ceva de 10 ani. Unii membri s-au retras, alții au decedat. În urma inventarierii, aproximativ 9.000 de constănțeni din tot județul și-au confirmat statutul de membri activi ai PDL", a declarat Chiru. 

Pe de altă parte, el a declarat că, până pe 30 decembrie, se vor finaliza toate alegerile din cadrul organizației și se vor identifica și candidații pentru alegerile locale din 2016. 

Prezent la întâlnirea de ieri cu presa, președintele interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, Constantin Chirilă, a transmis foștilor colegi, care se arătau îngrijorați de soarta partidului, că acesta a crescut de când au plecat ei, iar în prezent este foarte puternic. 

"PDL e foarte puternic și o să aibă un cuvânt greu de spus în politica constănțeană. Iar colegilor care au crescut în acest partid și care au plecat în alte părți le transmitem că suntem bine. Am crescut, de când au plecat ei", a spus fostul deputat Constantin Chirilă. 

El a mai adăugat că, pe 29 iunie, de la ora 10.00, vor avea loc alegerile pentru desemnarea conducerii Organizației Municipale a PDL Constanța, în care vor putea fi văzuți foarte mulți tineri. 

"Eu cred că trebuie să creștem și nu să importăm soluții. Am schimbat tactica, așa că nu acceptăm provocări ieftine, pentru a face apoi deliciul celor care stau și comentează dincolo de gard. PDL va face opoziție, nu circ", a mai transmis Chirilă. 

Comentează știrea

Părerologul de Constanța.
3 iunie 2013
Circul portocaliu continuă...

Apropo de circ,pentru "cunoscători",însăși această știre,conform căreia ,numărul membrilor PDL ar fi crescut și ar fi cel aruncat din gura împricinaților,denotă o circăraie demnă de acest partid...și se mai afirmă ,cum că,aceste multe mii de pedeliști ar mai fi,cică și "activi"...te umflă râsu și te apucă plânsu...amândouă stări emoționale în același timp...de fapt,nimic nu ar trebui să ne mire când este vorba de PDL...

Gelu
3 iunie 2013
Pentru parerolog

Nu trebuie sa te miri,. Daca prin absurd ar fi un cretin sa doreasca infiintarea partidului nazist s-ar gasi suficienti dobitoci sa adere,mai ales daca inscrierea ar fi insotita si de niste cadouri plus niscaiva mici si bere. Romanii au ajuns usor de cumparat si de asta profita jigodiile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6421 secunde