Democrat-liberalii își aleg liderul de la Municipiu luna viitoare

168
1
Democrat-liberalii își aleg liderul de la Municipiu luna viitoare - pdlconstantinchirila21369326265-1369348062.jpg

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni de la Organizația Municipală Constanța se află în plin proces de alegeri și reorganizare.

Potrivit președintelui interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, fostul deputat Constantin Chirilă, alegerile pentru Biroul Local Municipal Constanța nu vor mai avea loc la data de 2 iunie, așa cum se propusese inițial, deoarece nu a fost aprobat un document important care vizează desfășurarea competiției.

"Inițial, am propus data de 2 iunie pentru alegerile de la Municipiul Constanța, însă suntem nevoiți să amânăm acțiunea. Avem statut, dar nu avem Regulament de Organizare Teritorial la nivel național. Acesta ar fi trebuit să fie aprobat, luni, în ședința Biroului Permanent Național, dar a fost amânat pentru o dată ulterioară. Este posibil ca în ședința din 27 mai să fie aprobat și atunci vom decala și noi alegerile în teritoriu, cel mai posibil la data de 15 iunie, pentru a avea timp să parcurgem toate etapele prevă-zute", a declarat Constantin Chirilă.

El a mai adăugat că speră ca, până la vacanță, să se intre în linie dreaptă așa cum s-a întâmplat la organizația de femei și la tineret, pentru a se scăpa de starea de provizorat care există în acest moment la Organizația Municipală Constanța.

În altă ordine de idei, din câte se pare, Chirilă va fi singurul candidat pentru funcția de președinte, deoarece până la acest moment nu și-a mai exprimat altcineva dorința de a deveni lider municipal.

Reamintim că fostul deputat Constantin Chirilă se află la conducerea interimară a Organizației Municipale Constanța încă de anul trecut, după ce fosta sa colegă, pe atunci deputat, dar și președinte al Organizației Municipale, Maria Stavrositu, a fost exclusă din partid. În același timp cu plecarea Mariei Stavrositu din partid, alți aproximativ 100 de membri ai Organizației Municipale a PDL Constanța s-au aliat aspirațiilor sale și au părăsit organizația constănțeană. Așadar, în momentul de față, în interiorul filialei există și dorința de a atrage alți membri.

Alegerea Biroului Local Municipal va reprezenta ultima etapă din procesul de reorganizare al filialei de la malul mării, după ce democrat-liberalele și-au ales conducerea Organizației Municipale de Femei. Președintă a organizației a fost realeasă Adriana Câmpeanu.

O altă etapă a vizat desfășurarea alegerilor în colegiile uninominale, scopul fiind ca liderii democrat-liberali să păstreze mult mai bine contactul cu cetățenii și problemele lor. În consecință, colegiile au fost împărțite pe zone, pentru a fi mai ușor de discutat cu cetățenii și a cunoaște problemele cu care se confruntă aceștia.

Și alegerea unui Birou Municipal Local la Organizația de Tineret a fost una dintre etapele procesului de reorganizare. În urma procedurii de votare, președinte al tinerilor din Organizația Municipală a PDL Constanța a fost ales Andrei Popa. 

Comentează știrea

bok
24 mai 2013
Ce fata de prost ai...

Bah....ce fata de prost ai...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde