Mazăre bagă consilierii în ședință

474
3
Mazăre bagă consilierii în ședință - sedintaconsiliulocal101369294043-1369366237.jpg
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a convocat, astăzi, consilierii locali în cadrul unei ședințe extraordinare. Întâlnirea are loc, de la ora 12.00, la Complexul Malibu din stațiunea Mamaia.

Pe ordinea de zi se află doar două proiecte, respectiv, proiectul de hotărâre privind aprobarea PUZ Stațiunea Mamaia - modificarea HCL nr. 129/2001 privind aprobare PUD - stațiunea Mamaia și proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 138/2008 - PUZ Amenajare Plajă municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. 

Comentează știrea

Observator
24 mai 2013
Mazare este primarul Constantei?

Observam ca Mazare are in atentie numai Mamaia. Pe cand se va ocupa si de Constanta? Acum in prag de sezon estival, Constanta are parcurile(alea care sunt!!) in paragina, strazi fara trotuare si mizerabile si nu se vede de la edili nici un interes pentru a schimba fata orasului. Mergeti la pas prin oras si prin parcurile orasului si o sa vedeti dezastrul; alei si fantani neingrijite, lipsa de flori inn spatiile destinate, pomi ornamentali lipsa iar cei existenti sunt intr-o stare jalnica. Cine se ingrijeste de spatiile verzi ale orasului? Ce fac inspectorii angajati ai primariei? Rusine alesilor locali pentru cum se ocupa numai de afacerile lor si lasa de izbeliste orasul.

dorin
29 mai 2013
doar Mamaia ????????

Totul in Constanta e in paragina : parcuri cu mizerii si fara banci , trotuare cu gropi ,pasajul Tomis jalnic , etc .Doar cluburile din Mamaia unde se spala bani negri ? Cati muncesc si platesc taxe pt preturile din cluburi ? controleaza cineva ??????????

Răspuns la: Mazare este primarul Constantei?
Adăugat de : Observator, 24 mai 2013
Observam ca Mazare are in atentie numai Mamaia. Pe cand se va ocupa si de Constanta? Acum in prag de sezon estival, Constanta are parcurile(alea care...
vulturul de mare cu mazare-n ghiare
1 iunie 2013
am fost la Constanta si m-am aia

ma intreb daca lingaii si cretinii care au votat mazare isi petrec zilele anului in Mamaia? cateva sute de mii de cetateni isi rup picioarele si incaltarile pe caldaramul constantean iar cativa turisti timp de cateva zile pe an se bucura de asfaltul Mamaei.domnule primar, du-te domnule de unde ai venit si lasa locul unui om competent care a inteles ce inseamna functia de primar, care are competenta necesara sa se ocupe de un mare oras ,de cetatenii lui 365 de zile pe an si nu de o statiune balneara care functioneaza 3 luni si unde in afara de alcool, manele si prostitutie greu mai gasesti altceva. PLEACA MAI PAPITOIULE, PLEACA UNDE VEZI CU OCHII, NUMAI PLEACA MAI REPEDE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6434 secunde