PENIBIL sau un ADEVĂRAT HIT? Imnul stațiunii MAMAIA 2013. Live, Mazăre & Loredana!

3942
30
PENIBIL sau un ADEVĂRAT HIT? Imnul stațiunii MAMAIA 2013. Live, Mazăre & Loredana! - radumazareimnmamaia-1367415167.jpg
Cunoscuta cântăreață a apărut într-o emisiune televizată alături de primarul Radu Mazăre, alături de care a interpretat live noul imn al stațiunii Mamaia. Dacă de la edilul Constanței nu existau pretenții legate de calitățile vocale, Loredana a dezamăgit printr-o prestație ce a lăsat foarte mult de dorit.


De asemenea, ieri, primarul a participat, alături de Loredana Groza, la filmările pentru videoclipul piesei. În clip, Radu Mazăre interpretează rolul unul salvamar, îmbrăcat în costum de baie în stilul anilor 1940. Alături de el sunt mai multe tinere purtând vestimentații de același fel.


La începutul lunii aprilie, Radu Mazăre a povestit jurnaliștilor cum s-a născut imnul stațiunii Mamaia. "Am vorbit cu Loredana și i-am explicat ce vreau, iar după o oră îmi spune că are o melodie. Mi-a pus melodia și pe urmă am mai discutat puțin. Peste două săptămâni îi dăm drumul, inclusiv cu cântarea mea, partea de rap", a declarat primarul.


Important de știut pentru constănțeni este faptul această melodie este plătită din banii publici ai Primăriei Constanța, strânși din taxele și impozitele contribuabililor.




Comentează știrea

30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
vasi
1 mai 2013
inca o aroganta

penibila melodie(?),ca si cei doi "cantaciosi";cantarea asta si taxa de "promovare",precis vor face cunoscuta Mamaia,litoralul romanesc si...primarul paiata!!

Mihai
1 mai 2013
Radu Mazare

Mazare se distreaza pe banii fraierilor de romani. La fel ca alti baroni locali, precum Voiculescu, Mazare s-a imbogatit cu afaceri ilegale imediat dupa revolutia din 1990. In loc sa fie dupa gratii si averea sa ii fie confiscata, el isi face de cap, si constantenii il mai si voteaza ca primar.

Mike
1 mai 2013
LOL

This song SUCKS big time!!!!!!

Foxy
2 mai 2013
OMG!

PENIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mazare chiar trebuie sa ne torturezi in asemenea hal?

Romanul
2 mai 2013
EXECRABIL ! RUSINE !!!

Vreau sa intelegeti ca sunt deacord cu distracia (de bun simt), cu promovarea pe toate planurile dar facuta cu profesionalism, de catre profesionisti, cu modernizarea, cu dezvoltarea statiunilor de pe litoralul Romanesc (si nu numai a celor de pe litoral), cu extravaganta dar in limita decentei ! Din pacate, constat cu stupoare, cum statiunea Mamaia, candva statiunea in care era loc pentru tot omul, indiferent de pozitia financiara, este transformata intr-un cuib al lumii interlope, al celor ce sfideaza cu nonsalanta Romanul de rand, al celor pentru care nu exista legi, al pipitelor si cocalarilor, al clanurilor de stil mafiot, care in loc sa fie in puscarii, se distreaza, (daca asta se poate numi disctractie), cu banii "castigati" in modurile cele mai murdare, jefuind si talharind poporul si economia Romaneasca ! "Tradare, tradare, dar sa o stim si noi !" Din pacate, stim, dar nu facem nimic pentru a o starpi !

Andreea
2 mai 2013
UN DROGAT PENIBIL

Mazare este penibil! Cred ca in clovn i-ar sta cel mai bine imbracat! Mai bine sa lase altcuiva locul de Primar, el sa-si vada de drogurile lui si de pitipoance. Ar trebui sa fie un exemplu pentru constanteni, fiind la carma orasului...dar el ce face...bea peste masura, se drogheaza si se imbraca exact ca un circar!

paraipan
3 mai 2013
bancuri vechi prosti noi

pe vremea ciind Loredana nu era baba circula un banc care spunea asa:el:uite marea uite faru uite p---a mea ca paru iar ea ii raspundea :uite marea uite curtea uite p---a ta ca .ciirpa asa ca face casa buna cu primarele drogat

aurel
3 mai 2013
Kitsch TV

Cam tot ce iese din studiourile Pro TV inseamna kitsch...Cu Mazare !

tomass
3 mai 2013
Primarul smecher

Ba constantenilor in loc sa multumiti lui dumnezeu ca va harazit cu un primar asa cum nu o sa mai gasiti.Voi ma injurati? lasa ca va iau puiul si uleiul sa va vad papagalilor pe cine mai injurati

colonelul Robert Turcescu
3 mai 2013
Te basesc

Covorul rosu e la scara Masina cu sofer Pe pat o rochie de seara Si costum cu joben Noaptea asta are la B1 un fas Daca vrei pot sa o invit pentru a o mia oara Pe Pora si pe buza ei de sus Sa nu ma lasi deloc sa adorm si sa uit de bas Nu vreau sa stiu cat timp i-a mai ramas Am destul, cat traiesc Sa ii spun, te basesc !!!

30 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3621 secunde