S-a dat startul petrecerii pe litoral!

834
5
S-a dat startul petrecerii pe litoral! - plajamamaia5-1367416853.jpg
Pe litoral, dar în special în Mamaia, Eforie, Vama Veche și 2 Mai, a început fiesta! Zeci de mii de turiști și-au petrecut 1 Mai Muncitoresc la mare, iar mulți dintre ei își vor prelungi vacanța dacă nu până în a doua zi de Paște, măcar până sâmbătă după-amiază. Oficial, vorbim pentru această minivacanță despre 40.000 de turiști, majoritatea în stațiunea Mamaia (în jur de 30.000), o creștere cu peste 30% comparativ cu anul trecut. Dacă însă îi luăm în calcul și pe tinerii care preferă să stea la cort, în sudul litoralului, sau la particulari, cifra cu siguranță este și mai mare. În plus, cum vremea a fost și se anunță în continuare perfectă, și constăn-țenii au ieșit și vor ieși în această perioadă cu mic cu mare poate la prima plajă din acest an, căci nu-i așa, trebuie profitat de fiecare zi liberă! Apa nu are încă o temperatură chiar potrivită pentru a te arunca în valuri, dar partea bună este că turiștii pleacă acasă cu un bronz destul de generos. 

Cluburile, în prima linie

Ieri a fost în special ziua grătarelor și a odihnei, însă începând de aseară cluburile și restaurantele din Mamaia au dat și ele startul la distracție, cu invitați de seamă. Până la finalul minivacanței promit nopți albe cu multe surprize! Iată doar câteva dintre ele: 2 mai - concert C.R.B.L. (Crema Summer Club), Sasha, Bogdan, Posh (Clubul Guestlist); 3 mai - concert Corina (Crema Summer Club), concert Amerie (Club Ego), concert Ruby (Club Jezoo), spectacol Flamingo Girls și Flamingo Boys (Club Megalos). În plus, în perioada 3 - 5 mai pe plaja din Mamaia Nord are loc Festivalul de muzică electronică Sunwaves. Lista concertelor, în special din cluburile din Mamaia este însă mult mai lungă, așadar profitați de ocazie!

Pentru cei care nu sunt "păsări de noapte" au fost organizate ieri Parada Litoralului Românesc, flash mob-ul "Zorba Grecu", la Piațeta Cazino Mamaia, și spectacolul "Dobrogea multietnică". Mari evenimente pentru această perioadă nu mai urmează, așadar cine nu vrea să-și petreacă toată ziua pe plajă, la soare, poate opta să viziteze Delfinariul sau poate alege o plimbare cu autobuzele etajate sau cu telegondola. Până pe 6 mai autobuzele etajate vor circula pe ruta Gara Constanța - Mamaia - retur, în intervalul orar 10.00 - 18.00. Prețul unei călătorii este de cinci lei. Tot până pe 6 mai funcționează și telegondola, iar prețul unei călătorii este de zece lei.

Comentează știrea

admirator
2 mai 2013
da, vreme perfeceta

pentru topit "ouale" in apa rece ca gheata... Da' puteti spune de ce nazistu tzopaitor (cu costumul lui de popo... pardon, papa gal) nu reuseste sa atraga tot atit de multi turisti ca bulgarii? In general Mamaia este sediul nomenklaturii noastre si a beizadelelor lor. Ei vin pentru destrabalare, nu e nevoie de reclama sau vreme frumoasa... Cine are bani de aruncat, pe vremurile astea?

Sorin
2 mai 2013
La mare,cu bani in buzunare

Adevarat,extrem de putini ,,Mamaisti'' pot sa spuna ca gramezile de bani azvarliti in scarba,fara griji,provin din ceva eforturi intelectuale sau fizice cinstite,cu folos .Majoritatea lor sunt beizadele sau daca nu interlopi,macar au legaturi cu ei.Cat despre Mazare,nu trebuie sa mai faca pe proxenetul,lumea stie ca romancele sunt frumoase si ieftine pentru salariile occidentale si sa renunte sa-i imbrace in gay pe amaratii de salvamari.Altfel,e bine ca se distreaza macar unii,putini in raport cu restul tarii asteia arse de saracie si obida.

Lucia
2 mai 2013
TURISM!!!!

Eu nu inteleg de ce se mediatizeaza atata acest gen de "petreceri". Tineri beti,mizerie,scalambaieli,etc..Oare asta inteleg romanii prin petrecere ? Sa bei cat mai mult,sa te imbeti ca porcul ? In ceea ce priveste Mamaia,nu mai este nimic de comentat. Se face promovarea prostitutiei,a turismului sexual. Asta e statiune sau....

Aceeasi
2 mai 2013
tot despre turism

Oare,pentru romanii normali,cand se va face ceva? Cand vor intelege autoritatile ca exista si multi turisti care-si doresc o vacanta civilizata,cu servicii de calitate si plaje curate? Cand vor intelege autoritatile ca plaja este frumoasa cand este libera de constructii hidoase,de improvizatii din plastic,baldachine si boxe cu zgomot infernal ? Cand vor intelege autoritatile ca am obosit privind kitsch-ul ? Ne intrebam de ce statiunile bulgaresti sunt mai apreciate ? Poate ca asta e motivul. Mai putin kitsch si mai multa atentie la curatenie si calitatea serviciilor.

admirator
3 mai 2013
cu costumul de baie

pentru impotenti (orice erectie devine vizibila... doar un impotent il poate purta fara probleme) inventat de un primar impotent... ce reclama se poate face, daca nu sexuala?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Mai 2013
Stire din Economie : Cine mai sărbătorește munca?
Pagina a fost generata in 0.5478 secunde