Constănțenii au cumpărat un munte de mititei și un fluviu de bere

380
1
Constănțenii au cumpărat un munte de mititei și un fluviu de bere - carne-1367406195.jpg

Articole de la același autor

În ajunul zilei de 1 Mai, a fost prăpăd de lume în super și hipermarket-urile din Constanța. Cele mai frecventate au fost raioanele de carne, pește, brânzeturi, legume, pâine și băuturi. Într-o singură zi s-au vândut zeci de tone de mititei, parcă pentru a sfida directiva Uniunii Europene care va duce la interzicerea lor. 

Acum, s-o spunem pe aia dreaptă. Nicio reglementare comunitară nu va reuși să desființeze mititelul nostru național. Dacă autoritățile române nu vor putea să convingă Uniunea Europeană să renunțe la această măsură, cu siguranță că nu se vor grăbi să o ducă la îndeplinire. Se vor face preface că nu văd grătarele pe care mititeii se rumenesc, sfârâind și răspândind arome până la Bruxelles.

Pentru a întâmpina cum se cuvine prima zi de mai, constănțenii au cumpărat și câțiva munți de carne de porc, de miel, găină și curcan, de roșii, castraveți, ardei și ridichii. Cât despre băutură, cred că, pe total, s-a vândut un fluviu de bere.

Deși marile lanțuri de magazine s-au aprovizionat din timp cu mărfurile cele mai solicitate, pe 30 aprilie, la ora 18, multe sortimente dispăruseră din rafturi. Vânzările au fost de câteva ori mai mari decât într-o zi normală, au declarat directorii hipermarket-urilor contactați de cotidianul "Cuget Liber".

Următorul vârf al vânzărilor va fi atins în zilele de 2 - 4 mai. Comercianții lucrează în foc continuu, să refacă stocurile de alimente și băuturi. Vor să profite la maximum de Sărbătorile Pascale.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Mai 2013
Stire din Economie : Cine mai sărbătorește munca?
Pagina a fost generata in 0.5311 secunde