Traian Băsescu petrece ziua de 1 Mai pe litoral

289
1
Traian Băsescu petrece ziua de 1 Mai pe litoral - basescu-1367396114.jpg
Președintele Traian Băsescu petrece ziua de 1 Mai pe litoral, el ajungând cu un elicopter, în stațiunea Neptun.

Șeful statului a ajuns, marți după-amiază, cu elicopterul, la vila de protocol din stațiunea Neptun, unde va rămâne pe perioada minivacanței de 1 Mai.

Traian Băsescu s-a aflat la Neptun și anul trecut, de 1 Mai, alături de familia sa. Și în anii precedenți, președintele a petrecut minivacanța de 1 Mai la vila de protocol de la Neptun.

Peste 40.000 de turiști își petrec pe litoral minivacanța de 1 Mai și Paști, prețurile la cazare fiind cuprinse între 45 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de două stele și 220 de lei de persoană la un hotel de cinci stele din Mamaia. Primii turiști au ajuns la mare încă de la sfârșitul săptămânii trecute, cei mai mulți aflându-se în stațiunile 2 Mai și Vama Veche, unde și-au instalat corturile.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Mai 2013
Stire din Economie : Cine mai sărbătorește munca?
Pagina a fost generata in 0.4882 secunde