Iustin Fabian Roman:

"Mă interesează soarta celor din Colegiul 6 chiar dacă nu am câștigat alegerile"

118
Prim-vicepreședintele Organizației Județene Constanța a Partidului Democrat Liberal, Iustin Fabian Roman, împreună cu organizația de tineret, a oferit pachete de Paști și cruciulițe sfințite locuitorilor din localitățile Colegiului 6.

"M-am apropiat, în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare, de acești oameni. Mă interesează soarta cetățenilor din Colegiul 6, care cuprinde zonele Abator, Poarta 6, Eforie, Agigea, Cumpăna și alte zone, chiar dacă nu am câștigat alegerile. Le-am dăruit câte un pachet de sărbători cu bucate tradiționale, pentru a-i asigura că sunt alături de ei, iar politicienii ar trebui să fie în mijlocul cetățenilor și la bine și la greu", a declarat Iustin Fabian Roman.

Dacă cei mari au primit alimente, nici cei mici nu au fost uitați. Ei au primit ouă de ciocolată și cruciulițe sfințite.

"Mă simt mult mai bogat când văd fericirea din zâmbetul sincer al copiilor. Cu acest prilej, am urat locuitorilor să aibă sărbători cu bine, să fie sănătoși, liniștiți și fericiți alături de cei dragi", a mai spus prim-vicepreședintele PDL Constanța, Iustin Fabian Roman. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3226 secunde