"Dacă tot avem niște reguli în partid, sper ca de acum, ele să și fie respectate"

194
1

Articole de la același autor

La alegerile de sâmbătă de la nivelul central al PDL, fostul deputat Constantin Chirilă și-a depus candidatura pentru o funcție de membru în Comisia Națională de Integritate, Statut și Litigii. Conform secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, aici, pe opt locuri au candidat 30 de democrat-liberali.

Cu toate acestea, datorită experienței sale, constănțeanul Constantin Chirilă a reușit să se impună și a obținut 239 de voturi, clasându-se pe locul al treilea.

"În această comisie am fost aleși oameni vechi în partid și cu experiență, și tocmai de aceea sper din tot sufletul și am încrederea că lucrurile vor merge bine. Pe viitor, ne dorim foarte mult să veghem la formarea și respectarea unor reguli interne în partid care să și fie respectate. În ultima perioadă, prin partide au tot fost anumite reguli dar, uneori, nu au fost respectate potrivit statutului, ceea ce nu era bine", a declarat Constantin Chirilă pentru "Cuget Liber". 

Comentează știrea

Hanibal
8 aprilie 2013
un integru la integritate

Dl Chirila are umor,calitate inca nemanifestata pana acum. Este bine ca doreste sa existe reguli interne care sa fie respectate, si la fel de bine ca recunoaste ca regulile existente n-au prea fost respectate. Era mai cinstit sa ne spuna ca la Constanta nu s-a respectat niciodata statutul si fiecare a contribuit la crearea unei atmosfere de scandal .. Sa speram ca dl Chirila al carui nume,la fel ca al sefului sau de partid incepe cu Chir , (predestinare) ocupandu-se de problemele partidului la nivel national va reusi sa faca ceva si pentru organizatia pe care o conduce ca interimar,aceasta organizatie fiind in stare de coma si de a carei imbalsamare se ocupa dna Mardarescu asistata de dl doctor Maciuca.

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Pagina a fost generata in 0.7147 secunde