Ce spune Videanu despre o posibilă candidatură la Președinție

176
1
Ce spune Videanu despre o posibilă candidatură la Președinție - adrieanvideanu-1365322339.jpg
Președintele interimar al PDL București, Adriean Videanu, susține că ar putea intra în cursa pentru alegerile prezidențiale din 2014, dacă va răspunde criteriilor pe care PDL le va elabora și le va adopta pentru această competiție.

"PDL, ca singura formațiune politică de dreapta, în momentul de față, capabilă să determine o astfel de competiție are datoria să nu se limiteze, din punctul meu de vedere, numai la PDL, ci să deschidă către societate această competiție. Am văzut cu toții că sunt oameni de dreapta dar care nu sunt angajați în nicio competiție politică și care ar putea să se manifeste public într-o astfel de competiție", a declarat Videanu, întrebat cu privire la posibilul candidat din partea PDL la alegerile prezidențiale din 2014.

Potrivit acestuia, ar trebui ca PDL să "polarizeze" o opțiune în jurul unui candidat care să vină cu șanse la alegerile prezidențiale din 2014.

Comentează știrea

Sorin
7 aprilie 2013
Excelent!

Romanian border,adica granitele Romaniei,vor fi dotate cu Romanian borduri tip Videanu,exportul de borduri in toata lumea va aduce,impreuna cu gazele de sist si cuibucul incasat pe aurul de la Rosia bunastare popoului romanesc..Geniul rozaliu, presedinte ! Dorinta popoului e Videanu pres !

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea rămâne în PDL
Pagina a fost generata in 0.461 secunde