"Știu că unii vor fi dezamăgiți, dar nu voi renunța la președinția PDL Constanța"

184
Președintele Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru, a candidat pentru funcția de secretar executiv pe regiunea Sud-Est. Zona cuprinde șase județe, Constanța, Brăila, Galați, Tulcea, Buzău și Vrancea.

În urma exprimării voturilor de către delegații democrat liberali care au reprezentat zona de Sud-Est, senatorul Christian Gigi Chiru a obținut funcția pentru care a candidat. El a obținut 48 de voturi, din cele 63 valabil exprimate, unul fiind declarat nul, în timp ce contracandidatul său, deputatul Florin Secară, un apropiat al Elenei Udrea, a luat doar 14 voturi.

În noua funcție, Chiru va face echipă cu deputatul Cezar Preda care a fost ales vicepreședinte pe aceeași zonă.

"Ca secretar regional o să mă ocup cu organizarea filialelor din acele județe. Noua funcție implică o responsabilitate foarte mare deoarece din regiunea Sud-Est fac parte șase județe, unde baronii PSD sunt la putere. În calitatea mea va trebui să declanșez un cutremur pentru pregătirea respectivelor organizații pentru alegerile din 2014 și 2016. Sunt convins că, de acum înainte, volumul de muncă va fi mult mai mare, dar, dacă cineva se așteaptă să renunț la funcția de președinte al Organizației Județene de la Constanța o să aibă o mare dezamăgire. Am spus-o și o repet, pentru mine, prioritară este Constanța. De felul meu sunt un bun organizator și chiar dacă va trebui să fac mai multe deplasări în județele de care răspund, sunt sigur că o să-mi duc cu bine la capăt toate responsabilitățile", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru pentru "Cuget Liber".  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3671 secunde