Cum a ajuns un deputat PDL de Constanța criminal internațional

330
2
Cum a ajuns un deputat PDL de Constanța  criminal internațional - download11371542830-1371613032.jpg

Articole de la același autor

La 20 de ani de când o gimnastă în vârstă de 11 ani din România, Adriana Giurcă, murea după ce fusese bătută de antrenorul ei, Florin Gheorghe, presa argentiniană a decis să readucă în prim plan cazul, comentând pe marginea brutalității antrenorilor. Însă articolul publicat este însoțit de două fotografii ale unui deputat PDL, Florin Gheorghe, dintre care una este făcută chiar în Parlamentul României, în momentul în care politicianul depunea jurământul de de-putat!

Iată cum o potrivire de nume face ca deputatul să se aleagă cu așa o reputație nedreaptă în Argentina. În articol, se povestește cum antrenorul și-a lovit eleva de cinci sau șase ori, după ce a greșit o săritură complicată. Pe fondul stresului, pedepsei primite și oboselii, aceasta a căzut la pământ, moment în care antrenorul a început să o lovească din nou cu bestialitate, strigând "nu plânge", "taci" și altele care, conform cotidianului, nu pot fi reproduse. În ciuda celor ce i se strigau, fetița nu s-a mai ridicat, fiind dusă în comă la spital, mai menționează publicația, punctând un capitol negru din gimnastica românească. În cele din urmă, Florin Gheorghe a fost condamnat la opt ani de închisoare, dar pedeapsa i-a fost redusă la șase ani. 

Argentinienii menționează că acest caz a fost mușamalizat pentru o perioadă în România, dar totul a ieșit la iveală după ce o altă sportivă a decis să facă public totul, potrivit ziare.com.

Deputatul Colegiului 10 din Constanța, Florin Gheorghe, a aflat, ieri, despre confuzia făcută de jurnaliștii ziarului din Argentina și s-a declarat puțin amuzat de situația în care a ajuns "criminal" fără să știe.

"Se mai întâmplă astfel de greșeli. Probabil au dat căutare pe Internet după nume și a apărut fotografia mea și așa s-a creat confuzia. Nu am ce să fac, pot spune doar că nu eu sunt criminalul acela", a declarat parlamentarul democrat-liberal.

Totuși, gafa făcută de jurnaliștii argentinieni este imensă, ținând cont că deputatul Florin Gheorghe are 34 de ani, iar cazul criminalului român cu același nume s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani.

Comentează știrea

Hanibal
19 iunie 2013
confuzie amuzanta

Iata cum da norocul peste om.Un parlamentar anonim in Romania ajunge mai cunoscut in Brazilia.Si pe noi ne amuza intamplarea la fel cum il amuza si pe dl Florin.Desigur,asa dupa cum il cunoastem pe tanarul si simpaticul nostru deputat,acesta nu e capabil sa omoare nici macar o musca,fiind nevoie de un efort prea mare pentru faptura sa delicata.Si nici n-ar avea timp.Si nici muste.La sediul organizatiei PDL nici mustele nu mai vin.Dl Florin este prea ocupat cu organizarea amanarilor alegerilor la municipiu.Ne deranjjeaza defetismul dlui Florin.Este parlamentar si trebuia sa se manifeste corespunzator demnitatii pe care o detine si sa declare ca este indignat si ca va cere dezmintirea cuvenita. Din pacate, cu sau fara dezmintire,intamplarea va contribui la mentinerea parerii negative pe care o au strainii despre politicianistii din Romania,parere care coincide cu a noastra.

Gigi
19 iunie 2013
Alta confuzie

Cum il cheama pa-l dinaine ? Hanibal sau Canibal ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6223 secunde