Democrat-liberalii își aleg liderul de la municipiu pe 29 iunie

245
2
Democrat-liberalii își aleg liderul de la municipiu pe 29 iunie - constantinchirila8-1370523798.jpg

Articole de la același autor

Democrat-liberalii din cadrul Organizației Municipale Constanța se află în plin proces de alegeri și reorganizare. Potrivit președintelui interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, Constantin Chirilă, alegerile pentru Biroul Local Municipal vor avea loc la data de 29 iunie, de la ora 10.00, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". 

"Aveam statut, acum a fost aprobat și Regulamentul de Organizare Teritorial la nivel național, astfel că putem organiza alegerile la organizația municipală. În urma acestui scrutin, sperăm să intrăm în linie dreaptă, așa cum s-a întâmplat la organizația de femei și la tineret, pentru a se scăpa de starea de provizorat care există în acest moment la Organizația Municipală Constanța", a spus Constantin Chirilă.

Din câte se pare, Chirilă va fi singurul candidat pentru funcția de președinte, deoarece, până la acest moment, nu și-a mai exprimat altcineva dorința de a deveni lider municipal.

Fostul deputat Constantin Chirilă se află la conducerea interimară a Organizației Municipale Constanța încă de anul trecut, după ce fosta sa colegă, pe atunci deputat, dar și președinte al Organizației Municipale, Maria Stavrositu, a fost exclusă din partid. În același timp cu plecarea Mariei Stavrositu din partid, alți aproximativ 100 de membri ai Organizației Municipale a PDL Constanța s-au aliat aspirațiilor sale și au părăsit organizația constănțeană.

Cu toate acestea, președintele interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, Constantin Chirilă, a transmis foștilor colegi, care se arătau îngrijorați de soarta partidului, că acesta a crescut de când au plecat ei, iar în prezent este foarte puternic.

"PDL e foarte puternic și o să aibă un cuvânt greu de spus în politica constănțeană. Iar colegilor care au crescut în acest partid și care au plecat în alte părți le transmitem că suntem bine. Am crescut de când au plecat ei", a spus Chirilă.

El a mai adăugat că, pe 29 iunie, la alegerile pentru desemnarea conducerii organizației municipale a PDL Constanța, vor putea fi văzuți foarte mulți tineri.

"Eu cred că trebuie să creștem și nu să importăm soluții. Am schimbat tactica, așa că nu acceptăm provocări ieftine, pentru a face apoi deliciul celor care stau și comentează dincolo de gard. PDL va face opoziție, nu circ", a mai transmis Chirilă.

Pe de altă parte, liderul organizației județene, senatorul Christian Gigi Chiru,a declarat că, în ultimele șase luni, au venit în PDL Constanța 578 de oameni dornici să facă parte din această formațiune politică chiar dacă partidul se află în opoziție, dintre aceștia 369 fiind înscriși în Organizația Municipală Constanța.

Comentează știrea

Hanibal
7 iunie 2013
alegericare nu schimba nimic

Interesant este faptul ca toti candidatii sau interimarii la sefia organizatiei municipale proveniti de la judet , la fel ca si presedintii acesteia care s-au perindat , n-au facut nimic pentru organizatia municipala , au sabotat-o sau au ignorat-o. Cand va avea loc adunarea pentru alegeri poate ca dl Chirila va fi intrebat daca a facut ceva pentru ca sa remedieze ceea ce la vremea respectiva s-a considerat a fi activitatea necorespunzatoare a dnei Stavrositu.Dl Chirila trebuie sa fie convins ca va avea parte de aceeasi soarta . Datorita "politicii" de divizare in tabere ,conform principiului " fiecare cu gasca lui " organizatia municipala n-a fost alceva decat un oficiu de plasare a unor profitori in functii de partid sau la conducerea institutiilor locale.Selectia nu s-a facut pe criterii de valoare sau capacitate ci functie de sumele varsate si fidelitate fata de presedintele organizatiei existent la data respectiva . In tot acest timp, la judet , unde s-a procedat la fel , s-a manifestat indiferenta sau ostilitate fata de organizatia municipala.De regula , nici cu ocazia prezentarii darilor de seama anuale nu venea cineva de la judet sau era trimis un oarecare. Daca mai adaugam faptul ca niciodata organizatia municipala n-a lucrat pe baza unui plan de activitate si presedintele si membrii din conducerea de la judet n-au controlat si n-au indrumat , orice discutie despre o eventuala schimbare in activitatea organizatiei este de prisos.Rezultatul alegerilor din 29 iunie este previzibil.Cel ales va fi dl Chirila care nu va fi criticat de cei prezenti deoarece nu vor avea ce critica. Dl Chirila a fost este si va fi un anonim.

nicusor
7 iunie 2013
pdl

In atentia celor de la pdl !!!!! Chiar va bateti joc de noi? cum va puteti permite sa va prezentati cu acest "mirlan" in fata noastra? cine poate lua in serios aceasta figura de analfabet indobitocit? vi-a cazut mintea in c..ie? chiar trebuie toti sa semene cu buldogul de Blaga? UDREA ESTE SINGURUL SEF DE PARTID ,CARE VA MAI POATE SALVA , DACA DORITI ASA CEVA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6475 secunde