Ce și-a propus senatorul Christian Gigi Chiru să facă în vacanța parlamentară

198
3
Ce și-a propus senatorul Christian Gigi Chiru să facă în vacanța parlamentară - chirusenat2-1372781058.jpg

Articole de la același autor

Vacanța parlamentară se apropie cu pași repezi iar unii parlamentari și-au trasat deja obiective pentru această perioadă.

În acest context, senatorul PDL Christian Gigi Chiru spune că va profita de pauză pentru întâlniri cu cei care i-au dat girul pentru a ajunge să-i reprezinte în Parlamentul României.

"În această perioadă voi avea mai multe întâlniri cu constănțenii din Colegiul 4, pe care îi reprezint în Senat, dar voi face vizite și în județ. Pe de altă parte, continuăm procesul de reorganizare a PDL prin care intenționăm să întărim structurile interne, așa că întâlnirile cu membri de partid vor fi extrem de benefice pentru viitoarele noastre acțiuni politice. În acest proces vor fi implicați colegii din Biroul Permanent Județean, președinții de colegii, dar și colegul meu, deputatul Florin Gheorghe, alături de care pregătesc un calendar de acțiuni pe parcursul verii.

Este un mod prin care ne putem apropia de oameni, le putem afla problemele și vom ști cu precizie la ce propuneri legislative trebuie să lucrăm și ce anume trebuie făcut pentru a-i ajuta pe constănțeni. Mai mult decât atât, voi aloca mai mult timp comunicării cu prietenii de pe rețelele de socializare, care s-au dovedit foarte activi și implicați. Pentru că sunt destul de activi le pregătesc și eu niște surprize", a declarat senatorul PDL Christian Gigi Chiru.

În ceea ce privește munca depusă de senatorul Christian Gigi Chiru în primele luni de mandat în Parlamentul României, Chiru spune că, până acum, a inițiat cinci propuneri legislative, a susținut șase declarații politice, zece interpelări, a adresat miniștrilor șase întrebări și a luat cuvântul în plen de 17 ori.

Cele cinci inițiative legislative fac referire la modificarea și completarea Legii nr.85/2006 privind procedura insolvenței, propunere legislativă pentru completarea Ordonanței Guvernului nr.43/1997 privind regimul drumurilor și a Ordonanței Guvernului nr.15/2002 privind introducerea unor tarife de utilizare a infrastructurii de transport rutier și instituirea zilei de 14 noiembrie ca Ziua revenirii Dobrogei la România.

De asemenea, Chiru a mai propus aprobarea unor măsuri fiscale pentru sprijinirea mediului de afaceri, crearea de noi locuri de muncă și stimularea consumului precum și o propunere legislativă privind stabilirea și plata despăgubirilor pentru imobilele preluate în mod abuziv de stat în perioada regimului comunist (6 martie 1945 - 22 decembrie 1989).

Comentează știrea

un cetatean
3 iulie 2013
PĂCAT

Nu mă interesează ce face senatorul CHIRU în vacanță. Nu știu ce s-a întâmplat cu Chiru care vroia să fie primar. De ce nu mai vrea să fie primar. Doamne, ce le face Mazăre ăstora de intră în luptă cu el și apoi renunță. Cât îl costă chestia asta...Și pe unul și pe celălalt...

shh
3 iulie 2013
E senator, de ai nu mai vrea primar

pai a ajuns senator, ce dracu ii mai trebuie?

dan
3 iulie 2013
chiru primar

Speram sa mai candideze la urmatoarele alegeri si sa ajunga primar. Este singurul care ne poate scapa de mazare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4582 secunde