Cezar Preda:

"Să ne lase în pace cei care vor răul partidului! PDL-ul are 18 %"

281
4

Articole de la același autor

Organizația Județeană a Partidului Democrat Liberal Constanța a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, două evenimente importante pentru partid. 

Sâmbătă, 15 iunie, tinerii democrat-liberali membri ai Biroului Permanent Național, în frunte cu președintele TDL, Sorin Moldovan, s-au întâlnit la Constanța pentru a discuta strategia de educație, dar și alte teme deosebit de importante, cum ar fi șomajul în rândul tinerilor. Membrii TDL au venit la Constanța din Germania, acolo unde au avut o vizită de lucru, săptămâna trecută.

Tot sâmbătă, a avut loc și ședința de lucru pe regiunea Sud-Est, la care au participat reprezentanții județelor Constanța, Vrancea, Tulcea, Galați și Brăila, dar și responsabilul de regiune, vicepreședintele PDL Cezar Preda, alături de secretarul regional senatorul Christian Gigi Chiru. Ambele întâlniri au avut loc la sediul PDL Constanța.

"În cadrul întâlnirii, am discutat despre alegerile ce trebuie să aibă loc în fiecare organizație județeană până la data de 20 noiembrie. Legat de acest subiect, la Constanța doar se va completa Biroul Permanent Județean. Alte teme de interes au privit regionalizarea și referendumul privind Parlamentul unicameral. Totodată, am trecut în revistă viitoarele alegeri europarlamentare pentru care ne pregătim intens", a declarat Cezar Preda.

Printre altele, el a precizat că, în opinia sa, regionalizarea nu va aduce ceva benefic României, deoarece consideră că va fi o reîmpărțire la nivel județean a funcțiilor din USL, motiv pentru care PDL nu va susține așa ceva.

Referitor la referendum, Cezar Preda a afirmat că o astfel de acțiune nu este o joacă.

"Orice clasă politică are obligația de a respecta decizia cetățeanului. Consider că ar trebui pus în practică rezultatul referendumului din 2009 și nu organizarea unuia pe aceeași temă. Credem că mai e timp ca USL să revină cu picioarele pe pământ și să pună în practică ce au hotărât cetățenii. Întotdeauna, suveranitatea cetățenilor trebuie respectată. Ei au decis 300 de parlamentari, cu o singură cameră. Un referendum trebuie pus în practică. Dacă în revizuirea Constituției nu se cuprinde Parlamentul Unicameral, PDL nu va susține modificarea Constituției. Lucrurile sunt destul de clare. Credem că numai în momente de mare cumpănă pentru o țară, o Constituție trebuie să se modifice", a spus Cezar Preda.

El nu i-a uitat nici pe cei care vor să distrugă partidul din care face parte și a spus că nimeni nu va reuși acest lucru.

"De trei luni de zile, de la președinte, la alți lideri politici, inclusiv oameni din interior, încearcă să denigreze acest partid. Am un mesaj pentru ei și le spun că nimeni nu va reuși acest lucru. Să ne lase în pace cei care vor răul partidului ! PDL-ul are 18% și va ajunge din nou la guvernare pentru că acest partid nu poate fi distrus", a mai declarat Preda.

Comentează știrea

constantean
17 iunie 2013
dovada

Acest declaratii si procente, sunt dovada ca reportajul de mai inainte cu efectele alcoolului este adevarat. Pacat.

Hanibal
17 iunie 2013
opozitia e sublima dar lipseste cu desavarsire

E grav sa ajungi sa te rogi de adversar ca sa te lase in pace . PDL ajuns in opozitie nu face opozitie, se roaga de USL sa coboare cu picioarele pe pamant. PDL se tine de vizite " de lucru ". Tinerii in Gemania , batranii in China. PDL tine sedinte. Este greu de inteles faptul ca dl Caesar Preda solicita clementa si intelegere din partea USL in timp ce condamna cu vehementa pe cei care incearca " sa denigreze " partidul ; adica pe Basescu si cei care au intuit ca PDL sub conducerea lui Blaga si " lideri " de talia regionala a lui Chiru se va transforma intr-un aliat al USL. Aliat in sensul ca PDL nu atinge USL nici macar cu o floare. Opozitia nu se face cu lozinci,cu vizite si sedinte festive urmate de mese tovarasesti . Opozitia inseamna o recunoastere fara rezerve a greselilor facute , si o actiune sistematica de critica severa si condamnare a politicii USL mai inseamna insa, ceea ce este mai important,sa arati electoratului ce vei face tu cand vei ajunge iar la guvernare . Dar, pentru a ajunge la guvernare va trebui sa apeleze iar la UDMR si UNPR care , tocmai in acest scop nu mai fuzioneaza cu PSD asteptand sa ia parte iar la guvernare alaturi de PDL. Pana atunci , romanii n-au luat cunostinta de vreun proiect al PDL de redresare a economiei, de organizare sau reorganizare teritorial-administrativa .PDL va suporta mult timp de acum incolo consecintele arogantei de a desconsidera propriul electorat. Noi stim cine este dl Cezar Preda si credem ca ar fi fost o solutie mai buna ca el sa fie presedintele PDL.Oricum, PDL nu are viitor daca nu va schimba garda veche care este gata sa moara tinand cu dintii de scaune .

Solo
17 iunie 2013
Lasati PDL in pace,mai !

Chiar asa, lasati PDL-ul in pace,nu-l mai bagati in seama ca pierdeti timpul de pomana! A fost si ramane un partid al lor, pentru ei. Guvernarile trecute au demonstrate ca au fost mult mai banditi decat feseneii sau alti hoti din 89 incoace.Au facut si ei un lucru bun,adica s-au imbogatit. De la inaltimea nivelului lor de trai care le-a anesteziat umanitatea mai pretind si respect...Da,respect au la fel ca nazistii din partea evreilor !

honda cbr1000rr fairings
2 iunie 2014
honda cbr1000rr fairings

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda cbr1000rr fairings http://hondacbr1000rrfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde