PNL a premiat excelența și valorile liberale

233
2

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni s-au reunit, la sfârșit de săptămână, la Mamaia, unde a avut loc cea de-a cincea ediție a "Galei de Excelență", organizată de Fundația I.C. Brătianu, alături de Partidul Național Liberal, filiala Constanța. 

În cadrul evenimentului, au fost premiate personalități din lumea politică, economică, sportivă și culturală, organizatorii dorind să promoveze profesionalismul și valorile liberale în județul Constanța. 

"Dorim ca împreună să petrecem o seară frumoasă, celebrând profesionalismul, pasiunea, perseverența unor oameni care și-au dovedit valoarea. Acesta a fost încă de la început scopul galei: aducerea în atenția opiniei publice a oamenilor care prin inteligență, dăruire, stăruință și bun simț au obținut rezultate semnificative în domeniile lor de activitate. Timp de patru ani, această gală a fost dedicată în exclusivitate doamnelor. În acest an însă, după cum știți, se lucrează la revizuirea Constituției, vorbindu-se mult despre importanța asigurării egalității de gen și șanse. Așa că, firesc, am revizuit și noi evenimentul, iar Gala Profesionalism și Eleganță devine Gala Excelenței, gală dedicată deopotrivă doamnelor și domnilor. Este modul nostru de a spune NU discriminării", a afirmat, în deschiderea evenimentului, Ana Marcu, președinte al Organizației Municipale de Femei a PNL Constanța. 

O mare prețuire a constituit pentru organizatori prezența președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, alături de soția sa, Viorica Quintus, a europarlamentarului Ramona Mănescu și a profesorului Cristian Pârvulescu, acesta amintind de importanța revizuirii Legii fundamentale a României în contextul actual. 

La final, au fost premiați oameni care lucrează în domeniile Economie, Industrie, Turism, Profesii Liberale, Finanțe Publice, Bănci, Învățământ, Cultură, Mass Media, Sănătate Publică, Sport, precum și din domeniul Responsabilitate Civică, ONG-uri. 

Comentează știrea

bleah
17 iunie 2013
ori PNL... ori PSD...

tot comunistii aia!

Valori liberale
17 iunie 2013
Ipocrizia

Femeia marfa,femeie in vitrina,femeia la container,femeia la export,femeia ca obiectiv turistic strategic la Mamaia,femeia ornament pentru Mazare ,femeia pres,femeia se deplaseaza in formatie militara la sectia de votare,femeia ca arma de asalt in lupta cu basistii-astea sunt valorile liberale promovate de "excelentii" liberali sprijiniti de clanul fratesc PSD. Cata ipocrizie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7982 secunde